Код Фочака пронађено више од пет килограма опојне дроге

17.06.2022. 10:21
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево, Одјељење за организовани криминалитет и дроге, радећи на сузбијању кривичних дјела „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“, дана 16. 6. 2022. године лишили су слободе Н.Т. из Фоче због постојања основа сумње да је починио наведено кривично дјело.

У мјесту Љубогошта, општина Пале, полицијски службеници зауставили су и контролисали путнички аутомобил марке „фијат стило“,  којим је управљало поменуто лице, те су уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, а на основу наредбе Основног суда у Сокоцу, извршили претрес путничког аутобомила.

Том приликом су код истог пронашли и одузели пет пакета обмотаних провидном фолијом са садржајем суве зељасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „марихуана“, укупне масе 5 килограма и 250 грама, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

Поред наведеног, лишено је слободе и лице С.С. из Сокоца, које се доводи у везу са наведеним кривичним дјелом као лице које је продало поменуту опојну другу.

Лица Н.Т и С.С. су лишена слободе и након документовања предмета надлежном тужилаштву ће против истих  бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

Коментари 0
Повезане вијести
Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe
Крађа у Палама Крађа у Палама
Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    23h 39m
    0
  • Крађа у Палама
    21h 57m
    0
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    19m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    18h 24m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    21h 12m
    0