Компанија м:тел и Народно позориште Републике Српске искрени и доказани пријатељи

29.10.2020. 15:46
0
ИЗВОР: Катера

Компанија м:тел и Народно позориште Републике Српске су деценијама уназад одани пријатељи, чији однос се темељи на поштовању и подршци.

Народно позориште Републике Српске ове године прославља важан јубилеј, 90 година постојања. Компанија м:тел је, откако постоји, његовала пријатељство са овом институцијом културе, сад већ традиционалном подршком раду овог позоришта, али и одржавању манифестације Театар феста „Петар Кочић“.

Представа „Дервиш и смрт“, чија премијера је заказана за петак 30. октобра 2020. у Народном позоришту Републике Српске, и на овакав, себи својствен начин ће обиљежити свој 90. рођендан, будући да је то пројекат који је јединствен, и за овај национални театар од посебног значаја.

Девет деценија трајања и доказани квалитет једног театра какав је Народно позориште Српске, говори о његовом немјерљивом значају у развоју културе Републике Српске. 

- Компанија м:тел, као вјеран и доказан пријатељ, од срца честита 90. рођендан Народном позоришту Републике Српске, с искреном надом да ће у годинама које су пред нама ово узајамно поштовање и одличан однос који смо годинама градили, бити само још бољи и квалитетнији - рекла је Милица Кондић, портпарол компаније м:тел.

Кроз године, м:тел је улажући, између осталог, у културу и културна дешавања у цијелој РС и БиХ, стекао репутацију компаније која своју друштвену одговорност заиста схвата као темељ на којем почива њен однос са заједницом у којој послује. У будућности, м:тел ће наставити да подржава праве вриједности, као један од предуслова за квалитетан живот цијелог друштва.

Коментари 0
Повезане вијести
Уз м:тел Сигуран НЕТ будите безбједни гдје год да сурфујете Уз м:тел Сигуран НЕТ будите безбједни гдје год да сурфујете
Сваки детаљ Олимпијских игара пратите на 7 додатних Еуроспорт канала у оквиру м:тел ИПТВ Сваки детаљ Олимпијских игара пратите на 7 додатних Еуроспорт канала у оквиру м:тел ИПТВ
Apple MacBook лаптопи у m:tel понуди Apple MacBook лаптопи у m:tel понуди
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 19m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 18m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 54m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 15m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 58m
    9