Компанија м:тел и Народно позориште Републике Српске искрени и доказани пријатељи

29.10.2020. 15:46
0
ИЗВОР: Катера

Компанија м:тел и Народно позориште Републике Српске су деценијама уназад одани пријатељи, чији однос се темељи на поштовању и подршци.

Народно позориште Републике Српске ове године прославља важан јубилеј, 90 година постојања. Компанија м:тел је, откако постоји, његовала пријатељство са овом институцијом културе, сад већ традиционалном подршком раду овог позоришта, али и одржавању манифестације Театар феста „Петар Кочић“.

Представа „Дервиш и смрт“, чија премијера је заказана за петак 30. октобра 2020. у Народном позоришту Републике Српске, и на овакав, себи својствен начин ће обиљежити свој 90. рођендан, будући да је то пројекат који је јединствен, и за овај национални театар од посебног значаја.

Девет деценија трајања и доказани квалитет једног театра какав је Народно позориште Српске, говори о његовом немјерљивом значају у развоју културе Републике Српске. 

- Компанија м:тел, као вјеран и доказан пријатељ, од срца честита 90. рођендан Народном позоришту Републике Српске, с искреном надом да ће у годинама које су пред нама ово узајамно поштовање и одличан однос који смо годинама градили, бити само још бољи и квалитетнији - рекла је Милица Кондић, портпарол компаније м:тел.

Кроз године, м:тел је улажући, између осталог, у културу и културна дешавања у цијелој РС и БиХ, стекао репутацију компаније која своју друштвену одговорност заиста схвата као темељ на којем почива њен однос са заједницом у којој послује. У будућности, м:тел ће наставити да подржава праве вриједности, као један од предуслова за квалитетан живот цијелог друштва.

Коментари 0
Повезане вијести
iPhone 13, iPhone 14 и 14 Plus по сниженим цијенама у м:тел понуди iPhone 13, iPhone 14 и 14 Plus по сниженим цијенама у м:тел понуди
М:стипендије, корак ка запослењу М:стипендије, корак ка запослењу
Услуга „Рачун на мејл“ доноси поклон од 5 GB мобилног нета Услуга „Рачун на мејл“ доноси поклон од 5 GB мобилног нета
Најчитаније
 • Кафане моје младости – Кафе „Багрем“ и бар „Код Мише Ћеле“
  18h 38m
  5
 • Рогатичанин ухапшен због наношења тешких тјелесних повреда
  3h 22m
  0
 • У Турској три града сравњена са земљом (ВИДЕО)
  4h 40m
  0
 • Огласили се из Електропреноса БиХ: Дјелимични распад електро-енергетског система, узрок се утврђује
  1h 51m
  2
 • Сутра о даљем лијечењу Милоша Божовића
  18h 7m
  0