Компанија м:тел и Народно позориште Републике Српске искрени и доказани пријатељи

29.10.2020. 15:46
0
ИЗВОР: Катера

Компанија м:тел и Народно позориште Републике Српске су деценијама уназад одани пријатељи, чији однос се темељи на поштовању и подршци.

Народно позориште Републике Српске ове године прославља важан јубилеј, 90 година постојања. Компанија м:тел је, откако постоји, његовала пријатељство са овом институцијом културе, сад већ традиционалном подршком раду овог позоришта, али и одржавању манифестације Театар феста „Петар Кочић“.

Представа „Дервиш и смрт“, чија премијера је заказана за петак 30. октобра 2020. у Народном позоришту Републике Српске, и на овакав, себи својствен начин ће обиљежити свој 90. рођендан, будући да је то пројекат који је јединствен, и за овај национални театар од посебног значаја.

Девет деценија трајања и доказани квалитет једног театра какав је Народно позориште Српске, говори о његовом немјерљивом значају у развоју културе Републике Српске. 

- Компанија м:тел, као вјеран и доказан пријатељ, од срца честита 90. рођендан Народном позоришту Републике Српске, с искреном надом да ће у годинама које су пред нама ово узајамно поштовање и одличан однос који смо годинама градили, бити само још бољи и квалитетнији - рекла је Милица Кондић, портпарол компаније м:тел.

Кроз године, м:тел је улажући, између осталог, у културу и културна дешавања у цијелој РС и БиХ, стекао репутацију компаније која своју друштвену одговорност заиста схвата као темељ на којем почива њен однос са заједницом у којој послује. У будућности, м:тел ће наставити да подржава праве вриједности, као један од предуслова за квалитетан живот цијелог друштва.

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел Претплата тарифе сада имају три пута више нета М:тел Претплата тарифе сада имају три пута више нета
M:тел увећао добит у 2023. за више од 250 милиона КМ M:тел увећао добит у 2023. за више од 250 милиона КМ
Побједници м:тел такмичења путују на Регионални изазов у Београду Побједници м:тел такмичења путују на Регионални изазов у Београду
Најчитаније
 • Возачи одустају од вожње на плин
  21h 23m
  3
 • Помозимо Игору да отпутује на операцију
  7h 30m
  0
 • Немања Цуровић побједник Сабора гуслара "Романијо, горо од јунака"
  9h 6m
  0
 • Стравична несрећа у Калесији: "Голфом" се забио у пумпу
  23h 57m
  0
 • Република Српска стари и нестаје: За 20 година изгубљен град величине Приједора, ускоро ће сваки трећи становник бити пензионер
  20h 34m
  0