Компанија м:тел спонзор и Фудбалског савеза Републике Српске

07.08.2020. 11:11
0
ИЗВОР: Катера

Компанија м:тел наставља са спонзорском подршком фудбалу. М:тел је, 6. августа ове године, потписао и уговор са Фудбалским савезом Републике Српске. 

Спонзорски уговор који је компанија м:тел потписала са Фудбалским савезом РС, представља снажну подршку овом спорту, али шаље и јасну поруку да у овој компанији имају пријатеља како спортисти и спортски клубови, тако и љубитељи "најважније споредне ствари на свијету".

Потписани уговор се односи на спонзорство Прве лиге Републике Српске, као и на права преноса за емитовање утакмица које се играју у оквиру ове лиге, што ће омогућити свим гледаоцима у БиХ праћење ових утакмица путем ТВ преноса. Важно је истаћи да љубитељи и поштоваоци овог спорта до сада нису имали ту могућност, те ово спонзорство има велики значај како за развој спорта, за клубове, али и за сваког играча понаособ.

Компанија м:тел и Арена спорт гледаоцима омогућују праћење ексклузивних спортских садржаја у БиХ, што ће у наредном периоду бити додатно обогаћено и утакмицама Прве лиге Републике Српске.   

Свакако, не треба заборавити да у години обиљеженој пандемијом вируса корона и околностима које налажу додатну бригу о здравственој безбједности, компанија м:тел управо овим и сличним подршкама, између осталог, настоји да омогући праћење што више спортских садржаја путем ТВ екрана, као још један облик подршке одговорном односу према себи и другима.

Останите одговорни и уз помоћ пријатеља пратите спортске садржаје путем ТВ екрана, сада и утакмице м:тел Прве лиге Републике Српске! 

Коментари 0
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    2h 44m
    4
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    2h 49m
    1
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    3h 41m
    0
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    16h 11m
    0
  • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
    3h 55m
    0