Компанији М:тел уручено признање за највећу остварену добит у БиХ

27.09.2024. 15:14
0
ИЗВОР: katera.news

У Сарајеву је, у организацији Пословних новина, у четвртак одржана дод‌јела престижних пословних признања “100 највећих у БиХ” за најуспјешније фирме у Босни и Херцеговини у 2023. години.

Свечано проглашење, уручење награда и признања „100 највећих у БиХ“ најуспјешнијим компанијама у нашој земљи дод‌јељују се према оствареном приходу, извозу, добити и броју запослених у 2023. години.

Компанија са највећом оствареном добити, међу великим компанијама је М:тел а.д. Бања Лука, са оствареном добити у износу од преко 332 милиона КМ, а ово значајно признање преузео је Растко Павловић, извршни директор за технику компаније М:тел.

Након рекордних пословних резултата у 2023. години, компанија м:тел наставила је тренд раста и у 2024. години. Респектабилан пословни резултат произилази из пројектованих улагања, инвестиција у нове технологије, као и у подизање квалитета услуга, што је и довело до тога да је М:тел остварио рекордну добит те тако задржао мјесто водећег телекомуникационог оператора у Босних и Херцеговини, поручено је из компаније М:тел.

Коментари 0
Повезане вијести
У м:тел понуди iPhone 16 – генијалан у сваком погледу У м:тел понуди iPhone 16 – генијалан у сваком погледу
Триван: Културна доминација Србије и пословна доминација Телеком Србија групе у региону Триван: Културна доминација Србије и пословна доминација Телеком Србија групе у региону
Будите безбједни на нету уз м:тел услугу Сигуран НЕТ Будите безбједни на нету уз м:тел услугу Сигуран НЕТ
Најчитаније
  • Сјећање на доктора и планинара Јова Елчића (ФОТО)
    20h 37m
    2
  • Мајор Коста Тодоровић – Легенда о српском храбром срцу
    8h 12m
    0
  • Домаћи посни брускети
    8h 45m
    0
  • Ухапшен Сокочанин због сумње да је бацио бомбу у двориште куће
    4h 3m
    2
  • Лице тешко повријеђено у саобраћајној незгоди код Рогатице
    6h 11m
    0