Kompaniji M:tel uručeno priznanje za najveću ostvarenu dobit u BiH

27.09.2024. 15:14
0
IZVOR: katera.news

U Sarajevu je, u organizaciji Poslovnih novina, u četvrtak održana dod‌jela prestižnih poslovnih priznanja “100 najvećih u BiH” za najuspješnije firme u Bosni i Hercegovini u 2023. godini.

Svečano proglašenje, uručenje nagrada i priznanja „100 najvećih u BiH“ najuspješnijim kompanijama u našoj zemlji dod‌jeljuju se prema ostvarenom prihodu, izvozu, dobiti i broju zaposlenih u 2023. godini.

Kompanija sa najvećom ostvarenom dobiti, među velikim kompanijama je M:tel a.d. Banja Luka, sa ostvarenom dobiti u iznosu od preko 332 miliona KM, a ovo značajno priznanje preuzeo je Rastko Pavlović, izvršni direktor za tehniku kompanije M:tel.

Nakon rekordnih poslovnih rezultata u 2023. godini, kompanija m:tel nastavila je trend rasta i u 2024. godini. Respektabilan poslovni rezultat proizilazi iz projektovanih ulaganja, investicija u nove tehnologije, kao i u podizanje kvaliteta usluga, što je i dovelo do toga da je M:tel ostvario rekordnu dobit te tako zadržao mjesto vodećeg telekomunikacionog operatora u Bosnih i Hercegovini, poručeno je iz kompanije M:tel.

Komentari 0
Povezane vijesti
U m:tel ponudi iPhone 16 – genijalan u svakom pogledu U m:tel ponudi iPhone 16 – genijalan u svakom pogledu
Trivan: Kulturna dominacija Srbije i poslovna dominacija Telekom Srbija grupe u regionu Trivan: Kulturna dominacija Srbije i poslovna dominacija Telekom Srbija grupe u regionu
Budite bezbjedni na netu uz m:tel uslugu Siguran NET Budite bezbjedni na netu uz m:tel uslugu Siguran NET
Najčitanije
  • Sjećanje na doktora i planinara Jova Elčića (FOTO)
    20h 37m
    2
  • Major Kosta Todorović – Legenda o srpskom hrabrom srcu
    8h 12m
    0
  • Domaći posni brusketi
    8h 45m
    0
  • Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
    4h 3m
    2
  • Lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Rogatice
    6h 11m
    0