Комшије шокирала породична трагедија у Тузли (ВИДЕО)

11.10.2019. 10:34
0
ИЗВОР: Srpska.info

Комшије су у шоку након породичне трагедије која се јутрос догодила у тузланском насељу Паша Бунар, када су смртно страдали супружници, а син повријеђен.

Припадници Одјељења криминалистичке полиције МУП ТК и од јутрос се налазе испред стамбене зграде у насељу паша Бунар у Тузли у којој се у стану на четвртом спрату догодила породична трагедија у којој су смртно страдали супружници Х.З. и Ђ.З, а повреде је задобио њихов 20-годишњи син А.З.

Портпарол Тужилаштва ТК Адмир Арнаутовић је рекао да су у овој породичној трагедији највјероватније кориштени нож и експлозивна направа, односно бомба.

– Према првим информацијама, највјероватније је супруг ножем убио супругу, а онда је активирао бомбу и починио самоубиство. Од те експлозивне направе је повријеђен и син – казао је Арнаутовић.

Како сазнајемо, син је с тјелесним повредама превезен у Универзитетски клинички центар у Тузли, али није животно угрожен.

– Пацијент А.З. тренутно се налази на обради у пријемној амбуланти Клинике за хирургију. Тренутно је свјестан, комуникативан и стабилан – казала је за Клиx портпаролка Универзитетског клиничког центра у Тузли Ерсија Ашчерић-Мујединовић.

Док полицајци врше увиђај у стану, комшије у шоку и невјерици препричавају шта се догодило јутрос иза седам сати.

Како су нам рекли, породичној трагедији претходила је свађа супружника за које истичу да су били изузетно фине особе.

– Кћерку сам одвезао јутрос на аутобус, а када сам се враћао назад чуо сам да је комшија заклао супругу, а онда се разнио бомбом. Они су били јако фини, никада не бих рекао да би то могао направити – рекао је Сеад Јогунчић, истакнувши да је супруг радио у једној осигуравајућој кући.

Фатима Уставдић потврђује ријечи свог комшије, казавши да је породица била изузетно мирна.

– Никада никаквих проблема с њима нисмо имали. Човјек је био јако културан и фин, увијек се јављао. Дјеца су одлична била у школи, а јутрос смо се шокирали када смо чули шта се догодило – истиче Уставдић.

Више информација о овом догађају ће бити познато након полицијског увиђаја који од јутрос траје.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Трагедија у Сребренику: Једна особа погинула у пожару, повријеђени ватрогасци Трагедија у Сребренику: Једна особа погинула у пожару, повријеђени ватрогасци
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    21h 25m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    19h 0m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    4h 59m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    3h 26m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    5h 18m
    0