Конференција беба - Најљепши и највеселији догађај у Источној Илиџи

26.06.2023. 14:50
0
ИЗВОР: katera.news

Манифестација „Конференција беба“, најљепши и највеселији догађај у општини Источна Илиџа биће уприличен у сриједу, 28. јуна од 19.00 часова на Шеталишту "Др Миодраг Лазић".

Уз подршку многобројних спонзора и Општине Источна Илиџа, Омладински савјет "Источна Илиџа" бираће трочлано предсједништво беба, наградити бебу са највише браће и сестара, као и тату који побиједи у такмичењу у брзом пресвлачењу бебе.

Програм ће уљепшати "Луткајуће позориште" из Бањалуке са представом "Вријеме за бајку" и малишани из вртића "Нова радост", "Машин свијет" и "Игра ми је храна".

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика
Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО) Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    13h 29m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    12h 45m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    10h 1m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    8h 23m
    0
  • Данас Марковдан
    17h 11m
    0