Контролорка "Бусплуса" у Београду напала путницу, реаговала и полиција

23.04.2021. 20:16
0
ИЗВОР: Srpskainfo.com

Вијест да је контролорка претукла путницу на стајалишту "Архив" у Новом Београду, шири се друштвеним мрежама, пошто је Београђанка поставила фотографије повреда.

Напад се десио у пријеподневним часовима, а реаговала је и полиција.

Из “Бусплуса” кажу да се инцидент догодио, али и да се утврђују све околности немилог догађаја.

Путница је у објави на Инстаграму написала да је била у аутобусу на линији 88 који саобраћа од Новог Железника ка Земуну.

Слика

Наводно сам је окрзнула ципелом по ногавици или сам је изгазила, не знам. А онда ме је изгурала из аутобуса на станици “Архив” и тукла ме апаратом за читање карата по глави. Ударила ме седам пута, чупала ми косу…

- Још се и драла на мене, а нико од присутних није хтио да ми помогне. Тамо су били мушкарац и жена и мислим да су и они били контрлори, молила сам тог човјека да ми помогне, али безуспјешно. Онда сам позвала полицију – стоји у објави.

Из “Бусплуса” потврђују да се инцидент догодио, али да ће се тачни детаљи знати тек када случај буде расвијетљен, пише Блиц.

Коментари 0
Повезане вијести
Родитељи оставили бебу на аеродрому и отишли на авион (ВИДЕО) Родитељи оставили бебу на аеродрому и отишли на авион (ВИДЕО)
У центру Сарајева пуцали на аутобус, путници престрављени побјегли У центру Сарајева пуцали на аутобус, путници престрављени побјегли
Окончана акција спасавања након пуцања висећег моста у Овчар Бањи Окончана акција спасавања након пуцања висећег моста у Овчар Бањи
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    19h 16m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    17h 30m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    15h 20m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    7h 45m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    13h 18m
    0