Кошаркаши Славије у суботу гостују код бијељинског Радника

16.04.2021. 18:50
0
ИЗВОР: Sportdc.net

Кошаркаши Славије из Источног Сарајева ће у првом мечу полуфинала плеј офа Прве лиге Републике Српске гостовати код најбоље екипе регуларног дијела сезоне, бијељинског Радника.

Соколовима није био приоритет улазак у плеј оф и борба за елитни ранг, међутим сада када су се ту нашли, свакако да ће дати све од себе да то и остваре. Ипак, и ако не успију није смак свијета и има наредна сезоне.

- Искористићемо прилику да се покажемо у што бољем свјетлу. Мислим да је екипа Радника фаворит, заслужено су били први, међутим ми ћемо уложити све. Плеј оф је специфичан, тешко је било шта предвидјети, али ја се надам добром-  рекао је у најави утакмице за портал SportDC.net тренер Славије, Александар Дамјановић.

У лигашком дијелу сезоне екипе су славиле гостујуће побједе, прво је Радник славио у Источном Сарајеву 62:55, а онда је прошлог викенда Славија у Бијељини славила 59:55, те тако и обезбиједила плеј оф. Дамјановић очекује неку сличну утакмицу као и ове, тврду, не баш лијепу за око и на мали број поена.

- Вјероватно ће то бити нека слична утакмица тим које смо већ одиграли. Плеј оф са собом носи одређену дозу притиска, нису то утакмице као у регуларном дијелу сезоне, али вјероватно ће бити нешто слично. Сигурно је да то неће бити лијепа утакмица за око, као и да ће бити вјероватно на мали број поена-

- Вјероватно ће то бити нека слична утакмица тим које смо већ одиграли. Плеј оф са собом носи одређену дозу притиска, нису то утакмице као у регуларном дијелу сезоне, али вјероватно ће бити нешто слично. Сигурно је да то неће бити лијепа утакмица за око, као и да ће бити вјероватно на мали број поена.

У једну од најбитнијих утакмица сезоне Славија улази комплетна.

- Требали бисмо да будемо у комплетном саставу. Имали смо неких проблема са повредама током седмице, али на посљедњем тренингу смо сви били и ја се надам да ћемо и бити сви спремни и здрави за утакмицу у Бијељини.

Утакмица Радник БН - Славија игра се у суботу од 17.00, уз директан пренос на Yоuтubе каналу КСРС.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују КК „Орловик“ Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују КК „Орловик“
Кошаркаши „Славије 1996“ дочекују екипу „Младости" Кошаркаши „Славије 1996“ дочекују екипу „Младости"
ОКК „Славија“ у суботу дочекује КК „Леотар“ ОКК „Славија“ у суботу дочекује КК „Леотар“
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    22h 38m
    0
  • Крађа у Палама
    20h 56m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    17h 23m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    20h 11m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    13h 32m
    0