Кошаркаши Сокоца савладали првопласирани Радник

04.04.2021. 17:40
0
ИЗВОР: Sportdc.net

Кошаркаши Сокоца побиједили су на свом паркету лидера Прве лиге Републике Српске, екипу КК „Радник БН Баскет“ из Бијељине, резултатом 60:53 и на тај начин стигли до четврте узастопне побједе.

Домаћи кошаркаши током цијелог тока утакмице имали су резултатску предност која им је на крају донијела нову побједу, а капитен Сокочана Немања Печеница истиче да је задовољан другим овосезонским тријумфом над Радником.

„Иако су они дошли без једног од најбољих играча у Првој лиги РС мислим да то не умањује значај наше побједе. Ми смо показали карактер и још једном ове сезоне савладали екипу Радника. Нажалост касно смо ушли у ритам и праву форму па за пласмана у плеј-оф завршницу првенства вјероватно да ће нам, на крају, недостајати један тријумф“ казао је Печеница.

Тренер кошаркаша Радника Владимир Радовановић честитао је домаћину на заслуженој побједи, а издањем својих играча није био задовољан.

„Игру своје екипе не бих пуно коментарисао. Начином понашања и односом појединаца према игри не могу бити ни мало задовољан и то ће сигурно осјетити на сљедећем тренингу. Улазак у Премијер лигу БиХ циљ је који смо поставили на почетку сезоне али нисмо оптерећени тиме. Сигурно да ћемо пружити максимум да остваримо тај резултат“ изјавио је Радовановић.

У наредном колу кошаркаше Сокоца очекује још један сусрет са екипом из Бијељине. Они путују у госте саставу Будућности, а екипа Радника дочекаће ОКК „Славија 1996“ из Источног Сарајева.

КК Соколац: Печеница 15п, Зелић, Максимовић 11п, Радовић, Миловановић 13п, Ђерић, Копривица 5п, Шалић 2п, Ковач 14п

Тренер: Томислав Тамбурић

КК Радник БН Баскет: Радовић, Влачић 13п, Бербаков 1п, Лазић, Маркез 2п, Цуровић 5п, Поповић, Стојановић, Кецман 15п, Кајмаковић, Мицић 10п, Јовановић 7п

Тренер: Владимир Радовановић

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
Радник пао са зграде, тешко повријеђен Радник пао са зграде, тешко повријеђен
Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    11h 58m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    10h 53m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    5h 41m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    6h 47m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    15h 15m
    0