Кошаркашице Србије сутра против Канаде

25.07.2021. 11:51
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Женска кошаркашка репрезентација Србије први меч на Олимпијским играма одиграће сутра у 10.20 сати по нашем времену против Канаде у Саитама Супер Арени.

Канада је остала велики дужник српском тиму на претходним играма у Рију, када је у групној фази Србија испустила вођство од 18 поена разлике и на крају доживјела пораз 71:67.

– Очекујем да ће то бити тешка утакмица. Ми смо спремне и желимо да дамо све од себе. Знамо да је Канада екипа која игра 40 минута јако и до посљедњег тренутка не одустају, тако да мислим да ће кључна ствар бити да наш фокус буде све вријеме на високом нивоу – истакла је Тина Крајишник за сајт КСС.

Ивон Андерсон свјесна је одакле ће пријетити највећа опасност у дуелу са Канађанкама.

– Биће то веома изазовна утакмица. Оне играју физички врло снажно, агресивне су и у одбрани и у нападу. Очекујем да ће утакмица бити у веома брзом ритму. Ми смо навикле на то и спремне смо за велику борбу – рекла је Андерсон.

Поред Србије и Канаде, у групи су још Шпанија и Кореја, а пласман у четвртфинале обезбиједиће по двије првопласиране екипе из све три групе, као и два боља трећепласирана тима. Србија је на претходним играма у Рију освојила бронзану медаљу, а прије мјесец дана је на Европском првенству у Шпанији постала је шампион Европе.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Забрињавајуће пројекције: БиХ у најгорем положају у региону Забрињавајуће пројекције: БиХ у најгорем положају у региону
Пикси потписао нови уговор, остаје селектор Србије Пикси потписао нови уговор, остаје селектор Србије
Дала име по дјевојци са чијом јетром живи: Не заборавља Софију која јој је продужила живот Дала име по дјевојци са чијом јетром живи: Не заборавља Софију која јој је продужила живот
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    20h 0m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    21h 33m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    17h 59m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    20h 12m
    0
  • Партизан мијења име!
    10h 41m
    3