Крађа у Сокоцу

19.04.2021. 11:22
0
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске станице Соколац су предузимањем оперативних мјера и радњи идентификовали извршиоца продуженог кривичног дјела „Крађа“.

Ријеч је о лицу иницијала М.П. из Сокоца, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

Наиме, наведеној полицијској станици је 17. априла око 00,30 часова пријављено да је на паркинг-простору, у улици Марка Ећимовића, општина Соколац, из путничког аутомобила отуђен „CD player“.

Оперативним радом на полицијски службеници Полицијске станице Соколац дошли су до сазнања да се у везу са тим може довести лице М.П. из Сокоца, те су пронашли наведено лице код кога се у том тренутку налазило више "CD plаyer", који су у претходном периоду украдени, као и мања количина марихуане.

Лице М.П. лишено је слободе, криминалистички обрађено, након чега ће против истог Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Крађа“. Биће поднесен и Захтјев за покретање прекршајног поступка у вези са Законом о производњи и промету опојних дрога РС.

Коментари 0
Повезане вијести
Сара и Aлександар Лучић освојили три медаље на свесрпском купу Сара и Aлександар Лучић освојили три медаље на свесрпском купу
Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
Полиција тражи ко је запалио "туарега" на Палама Полиција тражи ко је запалио "туарега" на Палама
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    10h 57m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 39m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 7m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 28m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 37m
    0