„Краљица џепароша“ осумњичена за још једну крађу

17.02.2023. 13:12
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Сабахета Џиндо (64) из Сарајева, позната по надимку „краљица џепароша“, осумњичена је да је у новембру прошле године у једном бутику из торбе украла новчаних са око 1.800 КМ, сазнаје „Глас Српске“.

Против Џиндо су службеници Полицијске управе Градишка у четвртак Окружном тужилаштву Бањалука поднијели извјештај због кривичног дјела крађа.

- Лицу С. Џ. на терет стављамо да је у новембру прошле године у бутику у Видовданској улици искористила непажњу власнице, ушла у просторије за шивење и из торбе оштећене отуђила новчаник у којем се налазило око 1.800 КМ и лична документа, те је том приликом себи прибавила противправну имовинску корист, а оштећеној причинила материјалну штету – саопштили су из полиције.

Џиндо је од раније позната полицији, а у децембру 2019. године ухапшена је, заједно са супругом Мирсадом, у у заједничкој акцији бањалучке и добојске полиције "Џеп". Тада су ухапшени због сумње да су за годину дана бањалучане оџепарили за око 13.300 марака.

Према ранијим информацијама, она је користила исту тактику за крађе као и сада, односно користила је непажњу купаца у бутицима и тржним центрима те им из торбе крала новчанике, а супруг би је сачекао у колима испред објекта и возио на нову локацију.

Пише: Јасмина Салопек

Коментари 0
Повезане вијести
Крађа у Источној Илиџи Крађа у Источној Илиџи
Крађа у Палама Крађа у Палама
Крађа у Трнову Крађа у Трнову
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    7h 7m
    6
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    20h 49m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    20h 17m
    0
  • Заказана сједница о правилнику за утврђивање минималца
    19h 8m
    0
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    5h 9m
    0