Кривокапић: Правда ће бити бржа него они којима се причињава прољеће

12.04.2021. 13:01
0
ИЗВОР: vijesti.me

Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић поручио је да је задовољан чињеницом да је скупштинска већина увидјела да је његов предлог и приједлог Владе Црне Горе, како да се ријеши питање тужилачких закона у најбољем интересу Црне Горе

- Изражавам задовољство чињеницом да је скупштинска већина увидјела да је мој предлог и приједлог Владе Црне Горе, како да ријешимо питање тужилачких закона у најбољем интересу Црне Горе, у циљу испуњавања правде, а поштујући европске стандарде - саопштио је Здравко Кривокапић, предсједник Владе Црне Горе.

Он је свом "Твитер" налогу написао да ће "усвајањем поменутих закона, правда у Црну Гору стићи брже него што су се надали они којима се од љета причињава прољеће".

Потпредсједник Владе Црне Горе Дритан Абазовић рекао је раније синоћ, након састанка са представницима парламентарне већине да су постигли договор око тужилачких закона, те да ће у наредним данима текст доставити Скупштини Црне Горе.

Милан Кнежевић, предсједник Демократске народне партије (ДНП) и један од лидера Демократског фронта (ДФ) је након истог састанка између осталог казао да је "ДФ прихватио предлог Европске комисије (ЕК) и потпредсједника Владе Дритана Абазовића који коренспондира са препорукама којима би се јасно нормирале надлежности и Специјалног и Врховног државног тужилаштва и тужилачких организација".

Коментари 0
Повезане вијести
Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО) Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО)
Земљотрес у Црној Гори, осјетио се и у БиХ Земљотрес у Црној Гори, осјетио се и у БиХ
НАТО је убио цијело мјесто и онда смо ушли у – НАТО НАТО је убио цијело мјесто и онда смо ушли у – НАТО
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    12h 37m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    13h 52m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    19h 43m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    18h 10m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    20h 2m
    0