Krivokapić: Pravda će biti brža nego oni kojima se pričinjava proljeće

12.04.2021. 13:01
0
IZVOR: vijesti.me

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić poručio je da je zadovoljan činjenicom da je skupštinska većina uvidjela da je njegov predlog i prijedlog Vlade Crne Gore, kako da se riješi pitanje tužilačkih zakona u najboljem interesu Crne Gore

- Izražavam zadovoljstvo činjenicom da je skupštinska većina uvidjela da je moj predlog i prijedlog Vlade Crne Gore, kako da riješimo pitanje tužilačkih zakona u najboljem interesu Crne Gore, u cilju ispunjavanja pravde, a poštujući evropske standarde - saopštio je Zdravko Krivokapić, predsjednik Vlade Crne Gore.

On je svom "Tviter" nalogu napisao da će "usvajanjem pomenutih zakona, pravda u Crnu Goru stići brže nego što su se nadali oni kojima se od ljeta pričinjava proljeće".

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović rekao je ranije sinoć, nakon sastanka sa predstavnicima parlamentarne većine da su postigli dogovor oko tužilačkih zakona, te da će u narednim danima tekst dostaviti Skupštini Crne Gore.

Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) je nakon istog sastanka između ostalog kazao da je "DF prihvatio predlog Evropske komisije (EK) i potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića koji korenspondira sa preporukama kojima bi se jasno normirale nadležnosti i Specijalnog i Vrhovnog državnog tužilaštva i tužilačkih organizacija".

Komentari 0
Povezane vijesti
Lov gazda sa Jadrana ne prestaje Lov gazda sa Jadrana ne prestaje
NATO je ubio cijelo mjesto i onda smo ušli u – NATO NATO je ubio cijelo mjesto i onda smo ušli u – NATO
Skandal u Crnoj Gori: Prekinut derbi za titulu zbog divljanja navijača (VIDEO) Skandal u Crnoj Gori: Prekinut derbi za titulu zbog divljanja navijača (VIDEO)
Najčitanije
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    22h 8m
    1
  • Pronađeno tijelo majke koja se sa djecom utopila u Bojani
    20h 15m
    0
  • Godišnjica rođenja Milutina Bojića, autora "Plave grobnice"
    20h 19m
    0
  • Godišnjica bombardovanja Niša kasetnim bombama u kome je poginulo 16 civila
    23h 41m
    0
  • Tijana Bošković u Prebilovcima: Hercegovina je sa mnom gdje god krenem (FOTO)
    14h 28m
    1