Кризни штаб тражи поново полицијски час у Србији

01.03.2021. 18:29
0
ИЗВОР: Tanjug

Медицински дио Кризног штаба затражио је данас на сједници да се уведе потпуно закључавање, а коначна одлука биће донесена кроз неколико дана, пренио је новинарима послије сједнице покрајински секретар за здравство Зоран Гојковић.

- Биљежи се повећање броја заражених и оно што је медицински дио штаба предложио данас, је да се максимално спрјечи могућност свих контаката, једино кроз вид ванредног стања, односно полицијског часа. То виде као могућност за рјешење ситуације у којој се налазимо - рекао је Гојковић.

Он је навео да је став тог дијела штаба "јасно и децидно да би у овом тренутку то било најцелисходније рјешење, без улажења у то какве би посљедице 'локдаун' изазвао.

Гојковић је истакао да је остало да се чланови Штаба састану у "следећих дан, два" поново, да се до тада обаве различите консултације и да се затим донесе одлука адекватна и најбоља за све.

- Апсолутно морамо водити рачуна о јавном здрављу, инетерсу наших грађана, и здравља, али се морамо водити и мишљу како ћемо као држава након годину дана у свему овоме, да поднесемо не само економски, него и у осталим аспектима, социолошки, психолошки, ментално евентуално нови 'локдаун' - рекао је Гојковић.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Забрињавајуће пројекције: БиХ у најгорем положају у региону Забрињавајуће пројекције: БиХ у најгорем положају у региону
Пикси потписао нови уговор, остаје селектор Србије Пикси потписао нови уговор, остаје селектор Србије
Дала име по дјевојци са чијом јетром живи: Не заборавља Софију која јој је продужила живот Дала име по дјевојци са чијом јетром живи: Не заборавља Софију која јој је продужила живот
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    15h 46m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    13h 48m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    12h 41m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    12h 46m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    11h 49m
    1