Круљ подигао 190 килограма и освојио друго мјесто на Првенству Војводине

21.10.2020. 15:52
0

Балкански шампион и вицешампион свијета у „powerlifting“ Горан Круљ из Пала наступио је протеклог викенда на Првенству Војводине у Бачкој Паланци, гдје је освојио друго мјесто подигавши 190 килограма.

Круљ се такмичио у категорији до 120 килограма и дисциплини bench press, а у изјави за Катеру каже да су овог пута на такмичењу била ригорозна правила, посебно због ситуације са пандемијом вируса корона.

- Утисци су поред свега сјајни, а гостопримство на такмичењу је било на нивоу. Нисам задовољан резултатом од 190 килограма, али исто тако сам поносан на себе, с обзиром са каквом повредом сам отишао на такмичење - каже Круљ.

Он додаје да је ово такмичење организовано кроз IPF федерацију, гдје су правила била веома ригорозна, те му је ово први пут било да се такмичи у таквој федерацији.

- Први покушај ми није признат, јер сам мало подигао главу са клупе, тако да због тих ригорозних правила први покушај није био добар. Из трећег пута сам подигао 190 килограма и тиме заузео друго мјесто на такмичењу - каже Круљ.

Круљ додаје да га наредне седмице очекује Отворено првенство Београда у истој дисциплини, гдје истиче да очекује да ће освојити неку од медаља.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Пале: Објављена ранг листа предузетника који су остварили право на субвенције
Акција даривања крви у Палама
Пале и Јахорина данас без електричне енергије
Најчитаније
 • Пале: Објављена ранг листа предузетника који су остварили право на субвенције
  29.11.2020
  0
 • Нешић смијенио тројицу потпредсједника ДНС-а
  11h 43m
  0
 • Фоча: Преминуо Немања Старовић
  13h 27m
  0
 • Илегално приређивање игара на срећу у Теслићу, Прњавору и Сокоцу
  28.11.2020
  0
 • Ратна стаза Зековића с Романије
  28.11.2020
  0