Istočno Sarajevo: Pozdravimo aplauzom medicinske radnike

23.03.2020. 19:12
1
IZVOR: Katera

Mediji Katera, OSM televizija, IS Radio i Info centar Sokolac pozivaju građane Istočnog Sarajeva da večeras, tačno u 20:00 časova, jednim aplauzom sa svojih prozora pozdrave naše heroje - ljude koji se bore za naše zdravlje.

Slijedeći primjer iz regiona, portal Katera zajedno sa kolegama sa pomenutih medija iz Istočnog Sarajeva, Vas poziva da podržimo naše ljekare, medicinske sestre i druge medicinske radnike, ali i sve one druge koji se bore i rade na tome da spriječe širenje korona virusa, koji je stigao u našu zemlju i koji prijeti da ugrozi naše zdravlje.

Iako, prema zvaničnim podacima, u našem gradu nema zaraženih i oboljelih od korona virusa, smatramo da svi ljekari širom Republike Srpske i FBiH zaslužuju veliki aplauz i duboki naklon svih svojih sugrađana, gdje god se oni nalazili.

Takođe, pozivamo sve naše kolege novinare da učestvuju u širenju ovakvih vijesti i da nam se pridruže, da zajedno pružimo podršku našim herojima - ljekarima u Republici Srpskoj i FBiH.

Aplauz i podršku zaslužuju i policajci, apotekari, prosvjetni radnici, vatrogasci, vozači javnog prevoza, radnici komunalnih preduzeća i svi oni koji u ovom teškom periodu za našu zemlju obavljaju svoj posao besprijekorno.

Pozivamo Vas da aplauzom pozdravimo naše heroje i u narednim večerima, da se ne zaustavimo samo na jednoj večeri. Podržimo ih i budimo uz njih, jer su oni sve vrijeme tu za nas!

Molimo Vas da poštujete sve ono što Vam policija, lokalne i republičke vlasti, vatrogasci, civilna zaštita i svi drugi koji su zaduženi za sprečavanje širenja korona virusa govore, kako bismo što prije zaustavili ovu opaku nevolju koja nas je sprečila da normalno živimo, idemo u školu i na posao.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Srdjan 24.03.2020. 23:39
    I kasirke i policajce i radnike u komunalnim sluzbama itd.. sve ljude kojo pomazu da ovo vrijeme lakše prebrodimo.
Povezane vijesti
Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo
Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    9h 50m
    0
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    58m
    1
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    22h 11m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    3h 41m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    20h 59m
    0