Akademija povodom 30 godina Crvenog krsta

23.06.2022. 08:15
0
IZVOR: srna.rs

Crveni krst Republike Srpske će svečanom akademijom u Kulturnom centru Pale večeras obilježiti 30 godina postojanja i rada.

Svečanoj akademiji bi, osim predstavnika iz svih struktura Crvenog krsta Republike Srpske, trebalo da prisustvuje ministar zdravlja i socijalne zaštite Srpske Alen Šeranić, te predstavnici drugih ministarstava, institucija i organizacija iz Srpske.

U okviru svečanog programa obilježavanja, gledaoci će imati priliku da pogledaju dokumentarni film "Stazama humanosti", a u foajeu Kulturnog centra biće postavljena izložba fotografija koja svjedoči o trodecenijskoj istoriji Crvenog krsta u Republici Srpskoj, najavljeno je iz ove humanitarne organizacije.

Istog dana od 12.00 časova u amfiteatru Ekonomskog fakulteta na Palama biće održana svečana i radna sjednica Skupštine Crvenog krsta Republike Srpske.

Svečana akademija počeće u 19.00 časova, a izjave za medije planirane su za 18.30.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Pale: Oko 300 mališana u defileu povodom Dana planete zemlje Pale: Oko 300 mališana u defileu povodom Dana planete zemlje
Mirnom šetnjom u Dobrovoljačkoj ulici obilježene 32 godine od zločina Mirnom šetnjom u Dobrovoljačkoj ulici obilježene 32 godine od zločina
Obilježavanje 32 godine od zločina u Dobrovoljačkoj Obilježavanje 32 godine od zločina u Dobrovoljačkoj
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    2h 34m
    0
  • Trudnica teže povrijeđena nakon napada psa lutalice
    20h 17m
    0
  • Pošte Srpske privremeno zatvorile ispostavu u šalter sali Opštine Istočna Ilidža
    21h 32m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    14h 34m
    5
  • Junački sinovi Srpske Ilidže odbranili svoja ognjišta (FOTO)
    22h 8m
    0