Aleksa Vukadin učenik generacije Srednjoškolskog centra „Pale“

06.06.2023. 09:50
6
IZVOR: katera.news

Učenik generacije Srednjoškolskog centra „Pale“ je Aleksa Vukadin.

Aleksa je rođen 20. jula 2004. godine u Kasindolu.

Osnovnu školu „Pale“ završio je kao dobitnik Vukove diplome, nakon čega je svoje dalje obrazovanje nastavio u gimnaziji opšteg smjera u SŠC „Pale“.

Tokom srednjoškolskog obrazovanja bio je član nekoliko sekcija. Pohađao je i uspješno završio Osnovnu muzičku školu.  U slobodno vrijeme pohađao je kurseve engleskog i njemačkog jezika. Posjeduje zavidno znanje i vještine u korišćenju savremenih informacionih tehnologija . Učestvovao je u mnogim humanitarnim akcijama, naveli su iz ove škole.

Svoje dalje obrazovanje Aleksa će nastaviti u Beogradu.

Komentari 6
 • Generic placeholder image
  Skijas padavicar 03.07.2023. 12:06
  Skijaš, glupav ti je jako komentar, tvoj problem ocigledno nije pucenje, nego izduvan mozak, a na zalost to nikako ne mozes napuciti!!!!!

  Nervira me jako kad ljudi pisu o nekome koga ne poznaju, i pisu samo da bi nesto napisali!
 • Generic placeholder image
  Skijaš 06.06.2023. 21:28
  Dobri đaci su uvijek odlazili i odlaziće. Veći problem je što devetnaestogodišnji mladić pući usne dok pozira.
 • Generic placeholder image
  Pale 06.06.2023. 20:56
  Za: Citalac - ironija se ogleda u omalovazavanju obrazovanja u RS. Momak ima pravo da bira svoj zivotni i profesionalni put. Ono sto se mora reci jeste da imamo mnogo dobre omladine koja ostaje ovdje i vrijedno uci. I zato treba i o njima pisati oni to zasluzuju.
 • Generic placeholder image
  Citalac 06.06.2023. 18:54
  Za: Pale zasto mislite da je Markov odgovor ironican? Odlazak svakog dobrog ucenika sa ovih prostora je poraz cijelog drustva. Ko jednom ode vise se ne vraca.
 • Generic placeholder image
  Pale 06.06.2023. 12:58
  Marko manite se ironije. Sistem obrazovanja je sasvim korektan iako svi sve potcjenjujete. Momak vjerovatno upisuje studijski program koji nema na nasem univerzitetu ili u BL.
 • Generic placeholder image
  Marko 06.06.2023. 11:14
  A zasto u Beogradu nastavlja skolovanje kad nam je sistem ovrazovanja u Republici Srpskoj idealan tj nema boljeg na svetu?!
Povezane vijesti
Radoš Mališić učenik generacije u Srednjoškolskom centru "27. januar" u Rogatici Radoš Mališić učenik generacije u Srednjoškolskom centru "27. januar" u Rogatici
Danijel Jakšetić učenik generacije u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Vlasenici Danijel Jakšetić učenik generacije u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Vlasenici
Sara Golić učenik generacije u Osnovnoj školi "Milan Ilić-Čiča Šumadijski" iz Han Pijeska Sara Golić učenik generacije u Osnovnoj školi "Milan Ilić-Čiča Šumadijski" iz Han Pijeska
Najčitanije
 • Veljko Vuletić - Legenda ETF-a Univerziteta u Istočnom Sarajevu
  6h 41m
  6
 • Godišnjica stradanja Milice Rakić
  6h 41m
  0
 • Posni roštilj od krompira
  21h 38m
  0
 • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
  21h 43m
  0
 • Srpska legalizuje isplatu plate u koverti
  20h 22m
  2