Bileća: Ljubo trči za porodicu Elez

20.10.2020. 11:34
0
IZVOR: Hercegovac/Radio Bileća

Ultramaratonac Ljubo Trklja iz Bileće podržao je akciju za izgradnju kuće višečlanoj porodici Elez iz Gacka.

Trklja je objavio da će istrčati stazu dugu oko 50 kilometara na relaciji Bileća- Gacko i da će svaki pređeni kilometar prodati za pet konvertibilnih maraka.

- Sa mojim kolegama učestvovao sam u ovakvim akcijama u Srbiji i to me podstaklo da nešto slično i sada organizujem - kaže Trklja.

Samo pola sata nakon što je ovu vijest objavio na svom FB profilu Trklja je prodao sve kilometre. Poruke i dalje pristižu, humanisti se javljaju da kupe kilometre, tako da za ovu akciju već možemo reći da je uspjela.
Udruženje građana iz Bileće podržalo je Trkljinu ideju i obećalo uplatiti novac te tako uduplati prvobitno predviđenu sumu.

Podsjećamo Vas da i Vi možete podržati akciju za pomoć petočlanoj porodici Elez iz Gacka i pozivom na broj 17763 donirati 2KM ili uplatiti sredstva na račun 56201281300241-58 (NLB banka).

Komentari 0
Povezane vijesti
Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO) Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO)
Za hodočašće do manastira Ostrog prijavilo oko 350 učesnika iz Bileće Za hodočašće do manastira Ostrog prijavilo oko 350 učesnika iz Bileće
Građani traže pomoć zbog zmija Građani traže pomoć zbog zmija
Najčitanije
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    10h 30m
    4
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    9h 25m
    3
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    4h 13m
    0
  • Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
    13h 47m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    5h 19m
    0