Božović: Cijena električne energije - najsvježiji primjer da narod izvlači deblji kraj

16.02.2023. 15:34
0
IZVOR: katera.news

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović osvrnuo se na obračunavanje cijena električne energije, ocjenjujući postupak nakaradnom pojavom.

- Ukoliko „vlast“ ne revidira svoje odluke oko cijene električne energije kako za stanovništvo, tako i za privrednike, spreman sam da svu energiju i znanje usmjerim protiv takvih nakaradnih pojava, a siguran sam da nas je više -  naveo je Božović uz fotografiju visokog računa za električnu energiju.

U igrama aktuelne vlasti, kako ističe, najdeblji kraj izvuče narod, a najsvježiji primjer, poslije akciza, je cijena električne energije.

Božović navodi da ovo sigurno nije i posljednji primjer, te da je sramotno kako se preko leđa građana igraju prljave igre izvlačenja narodnog novca.

Time se, kako objašnjava, pune budžeti koji u suštini služe za bogaćenje nekoliko porodica i zapošljavanje podobnih.

- Obesmislili su volju pojedinca svodeći nas na „narod“ koji ćuti i sluša. Ovaj narod nije njihov narod niti njihova svojina! Ovaj narod su slobodni, misleći ljudi koji su sposobni mijenjati sistem, iako nas godinama ubjeđujete u suprotno – izričit je Božović, te dodaje:

- I na kraju, ali ne i manje važno, nadam se da nam Vladislav Vladičić, predsjednik Regulatorne komisije za energetiku, neće davati objašnjenja koja nam duguju.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO) Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO)
Opština Istočna Ilidža konačno dočekala reakciju nadležnih Opština Istočna Ilidža konačno dočekala reakciju nadležnih
Najčitanije
  • Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
    15h 42m
    1
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    17h 33m
    0
  • Život ga nije mazio: Bratić postao inženjer elektrotehnike sa 23 godine
    17h 20m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    8h 46m
    0
  • Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
    11h 28m
    0