Božović: „Drinjak ostaje u strukturi kluba“

21.04.2023. 18:29
0
IZVOR: katera.news

Fudbalski klub „Famos“ danas je ostao bez šefa stručnog štaba Vladimira Drinjaka, a kako je za portal Katera naveo predsjednik ovog kluba Marinko Božović, odluka je donesena sporazumno na današnjoj sjednici Upravnog odbora.

- Za našeg dugogodišnjeg saradnika, trenera u „Famosu“ Vladimira Drinjaka će se naći neko adekvatno mjesto, tako da on ostaje dio strukture kluba. Pokušaćemo do sjednice Upravnog odbora, koja će se održati u ponedjeljak, naći adekvatno rješenje koje će dodatno da napravi pozitivan sportski šok – otkrio nam je Božović.

Božović je podsjetio da, poslije dva loša rezultata u Prvoj ligi Republike Srpske, „Famos“ ide na jedno teško gostovanje.

- Nismo se unaprijed predali. Idemo u Novi Grad da pokušamo ostvariti najbolji rezultat. Nakon toga, dočekujemo „Modriču“ na svom terenu i pokušaćemo ostvariti nova tri boda, koja će nam značiti za opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske – istakao je on.

Potencijalne trenere Božović nije htio otkriti, ali je istakao da se razgovara sa više njih.

- Sigurno ćemo izabrati najbolje rješenje za Fudbalski klub „Famos“. Potpuno sam siguran da će doći neko od eminentnih stručnjaka koji su, u ranijem periodu, radili i van teritorije BiH, te bili treneri u Premijer ligi BiH – naveo je on.

U utakmici protiv „Slobode“ ekipu će, prema odluci Upravnog odbora, voditi Marko Koprivica, a, kako kaže Božović, definitivne odluke o pitanju trenera, znaće se u ponedjeljak.

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital! Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Božović: Privredno pozicionirani i u gradu Istočno Sarajevo i u Srpskoj Božović: Privredno pozicionirani i u gradu Istočno Sarajevo i u Srpskoj
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    20h 7m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    5h 40m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    20h 17m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    5h 46m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    5h 44m
    0