Danas predstavljanje programa Festivala malih scena i monodrame

07.12.2020. 08:58
0
IZVOR: Katera

Međunarodni festival malih scena i monodrame biće održan od 16. do 18. decembra u Istočnom Sarajevu, a publika će ove godine moći da pogleda tri predstave i tri monodrame.

Konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen program ovogodišnjeg Festivala biće održana danas u 11,00 časova u prostorijama Gradske uprave Istočnog Sarajeva (sala za sastanke na prvom spratu), saopšteno je iz Skupštine grada Istočno Sarajevo.

Na konferenciji za novinare govoriće gradonačelnik Istočnog Sarajeva i predsjednik Organizacionog odbora Nenad Vuković, direktor Festivala Mladen Janković i selektor festivala Ljubo Božović. 

Predviđeno je da na konferenciji za novinare učestvuju načelnici opština Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić i Istočne Ilidže Marinko Božović.

Komentari 0
Povezane vijesti
"Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra "Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Učenicama OŠ „Petar Petrović Njegoš“ drugo mjesto na konkursu povodom 170 godina od rođenja Mihajla Pupina Učenicama OŠ „Petar Petrović Njegoš“ drugo mjesto na konkursu povodom 170 godina od rođenja ...
Najčitanije
  • Slani mafini
    7h 57m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    9h 52m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    23h 57m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    7h 46m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    20h 55m
    3