Đoković donirao pet miliona dinara bolnici u Novom Pazaru

02.07.2020. 09:16
0
IZVOR: Agencije

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković uplatio je pet miliona dinara (42.500 evra) Opštoj bolnici u Novom Pazaru za pomoć u borbi protiv virusa korona.

Đoković je, imajući u vidu tešku situaciju u tom gradu, lično kontaktirao rukovodstvo bolnice i ponudio da "Fondacija Đoković" odmah kupi sve što je neophodno za liječenje zaraženih virusom korona.

Direktor Doma zdravlja u Novom Pazaru Ervin Ćorović je rekao da su uplaćena sredstva za kupovinu zaštitne opreme, lijekova i medicinskih aparata, a da je dogovor da sljedeće nedjelje uplati još koliko bude potrebno.

-U pitanju je velika pomoć, ubedljivo najveća koju je Novi Pazar dobio. U ime svih građana Novog Pazara i svih zdravstvenih radnika zahvaljujem na pomoći koja će biti iskorišćena za ovu borbu i za kupovinu zaštitne opreme, medicinskih aparata i lekova- istakao je Ćorović.

Đoković, koji je i sam zaražen virusom korona, na početku pandemije uplatio je milion evra pomoći Srbiji za kupovinu medicinske opreme, a značajna finansijska sredstva donirao je i Italiji, zemlji koja je najviše bila pogođena virusom.

Komentari 0
Povezane vijesti
Uništen Đokovićev mural u Beogradu Uništen Đokovićev mural u Beogradu
Radovi u toku: Najbolji teniser ikada dobija još jedan mural u Srpskoj! Radovi u toku: Najbolji teniser ikada dobija još jedan mural u Srpskoj!
Đoković u trećem kolu Ju-Es opena, Đere predao meč Đoković u trećem kolu Ju-Es opena, Đere predao meč
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    3h 52m
    0
  • Slani mafini
    13h 13m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    15h 8m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    13h 2m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    7h 31m
    0