Dodijeljena priznanja povodom Dana i krsne slave opštine Trnovo

11.07.2023. 21:43
0
IZVOR: srna.rs

Predsjedniku Vlade Republike Srpske Radovanu Viškoviću večeras je u Trnovu dodijeljena Povelja opštine za izuzetan doprinos ovoj lokalnoj zajednici.

Višković je, obraćajući se na svečanoj akademiji povodom obilježavanja Petrovdana - Dana i slave opštine, rekao da je Povelja priznanje za Vladu Republike Srpske, koja se u svakom trenutku trudila da bude ravnopravna u doprinosu razvoja lokalnih zajednica.

- Trnovo jeste mala opština, ali veoma strateški značajna za Republiku Srpsku zbog geografskog položaja - naglasio je Višković i istakao da pomoć Vlade nikada neće izostati.

Osim Viškoviću, pojedinačna Povelja opštine Trnovo dodijeljena je i preduzetniku Savi Tomaševiću, koji će u užem jezgru opštine Trnovo izgraditi reprezentativan turistički kompleks.

Posthumno je Povelja dodijeljena i doktoru Branku Čupiću, koji je život proveo u Trnovu i dao nemjerljiv doprinos ovoj lokalnoj zajednici.

Osim pojedinačnih, na svečanoj akademiji dodijeljena su i kolektivna priznanja.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
Svečana akademija povodom Đurđevdana - slave i Dana opštine Istočna Ilidža Svečana akademija povodom Đurđevdana - slave i Dana opštine Istočna Ilidža
Održana akademija posvećena srpskom pjesniku Dobrici Eriću u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Održana akademija posvećena srpskom pjesniku Dobrici Eriću u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
Najčitanije
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    14h 3m
    5
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    13h 45m
    0
  • Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
    14h 39m
    7
  • Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
    11h 34m
    0
  • Premješteni posmrtni ostaci Bate Živojinovića iz Aleje zaslužnih građana
    10h 36m
    0