E-Sport i Pekara Zlatno zrno igraju za titulu u Vojkovićima

04.08.2022. 09:46
0
IZVOR: sportdc.net

Ekipe E-Sport i Pekare Zlatno zrno igraće u finalu ovogodišnjeg memorijala "4.avgust - Da se ne zaboravi" 

Poslije odličnih polufinalnih utakmica ove dvije ekipe igraće za prvo mjesto, E-Sport se vraća poslije godinu dana sa željom da uradi ono što nije uspio prošle godine i da vrati pehar u svoje vitrine, a Pekara Zlatno zrno da se domogne sa izuzetno jakom ekipom prvog mjesta u Vojkovićima.

E-Sport je nošen do sada najboljim strijelcem turnira, Nikolom Popovcem, i sa njegova nova dva pogotka savladao je ekipu Elbrus Jahorina sa 3:0, dok je jedan gol u finišu meča dao Dejan Debelnogić.

Paljani su prvi put stigli na turnir u Vojkoviće, pokazali se u dobrom svjetlu i sutra će imati priliku da se bore za treće mjesto.

Sjajnu utakmicu odigrali su Veterani Slavije i Pekara Zlatno Zrno.

Bojan Govedarica je svojim novim golom doveo Sokolove u vodstvo i taj rezultat je dugo bio aktuelan. Nebojša Maslovarić je branio sve, a i Milenko Ristivojević nije puno odudarao od toga. Golom Dragana Ikonić ekipa Zlatnog zrna izjednačila je rezultat.

I pored velikog broja šansi da pogode još koji put u ovom meču, meč se odigrao neriješeno tako da se pobjednik odlučivao šutevima sa šest metara.

Tu je na scenu stupio Milenko Ristivojević, odbranio je šuteve Milana Muminovića, Dragana Bjelice i Danijela Stojanovića i odveo svoju ekipu u finale. 

Finale je na rasporedu sutra od 20 sati, a prije toga biće odigrana i utakmica za treće mjesto. Čitav program počinje u 17.30 utakmicom za treće mjesto na turniru familija između Lučića i Andrića, dok od 18.15 igraju Šešlije i Bjelice finale.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima
U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO) U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
Mladi uređivali teren za odbojku na pijesku i nekropolu stećaka Mladi uređivali teren za odbojku na pijesku i nekropolu stećaka
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    20h 56m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    18h 58m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    17h 51m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    17h 56m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    16h 59m
    1