Edukativna predavanja za najmlađe učenike OŠ "Sveti Sava" (FOTO)

23.09.2021. 19:11
0
IZVOR: Katera

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo su, u sklopu akcije „Zaštitimo djecu u saobraćaju“, najmlađim učenicima u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Istočnom Sarajevu održali edukativna predavanja. 

Slika

Cilj ove edukacije je da se na jednostavan način koji je prilagođen njihovom uzrastu pouče o osnovnim saobraćajnim pravilima, te da se na taj način doprinese njihovom bezbjednom učešću u saobraćaju, saopštili su iz PU Istočno Sarajevo.

Policijski službenicu su prvačićima kroz praktične primjere na saobraćajnici pokazali kako da pravilno i bezbjedno učestvuju u saobraćaju, kako da pravilno pređu ulicu, poštuju saobraćajnu signalizaciju, te nauče koliko je važno da pješaci i vozači istovremeno poštuju saobraćajne propise.

Slika

Policijska uprava Istočno Sarajevo apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajne propise i brzinu kretanja svojih vozila prilagode potrebama djece na putu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vlaseničke osnovke nastavile tradiciju – furiozno do titule najboljih košarkašica Srpske (FOTO) Vlaseničke osnovke nastavile tradiciju – furiozno do titule najboljih košarkašica Srpske (F...
Sankcionisano 55 vozača zbog alkohola Sankcionisano 55 vozača zbog alkohola
Održan istorijski čas na Novom Zejtinliku za gotovo 250 učenika Održan istorijski čas na Novom Zejtinliku za gotovo 250 učenika
Najčitanije
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    11h 22m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    11h 28m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    11h 26m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    1h 4m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    10h 17m
    0