Elek: Na javnu tribinu Liste „Za pravdu i red“ došao sam sa saradnicima i prijateljima

25.03.2024. 15:23
2
IZVOR: katera.news

Nedeljko Elek, predsjednik Nadzornog odbora Olimijskog centra Jahorina, naveo je da ga je Nebojša Vukanović iz Liste „Za pravdu i red“ srdačno i ljubazno pozdravio na sinoćnoj javnoj tribini koju je organizovao ovaj pokret u Palama.

Na tribini je govoreno o tome “Čija je Jahorina?”, a kako navodi Elek, pozvan je da govori o ovoj temi, te da odgovori na postavljena pitanja.

- Govorio sam onoliko koliko su ljudi tražili od mene. Mnogo pitanja mi je bilo postavljeno i morao sam odgovoriti, tako da sam govorio onoliko koliko je bilo potrebno – rekao je Elek, dodajući da nije držao nikakvo predavanje.

Prema Elekovim riječima, na javnu tribinu, koja je bila otvorena za građane, došao je sa prijateljima i saradnicima, uglavnom studentima i svršenim diplomcima Univerziteta u Istočnom Sarajevu, s kojima sarađuje preko Olimpijskog centra i „Sarajevo-gasa“.

Podsjećamo, u Palama je sinoć održana trbina Liste „Za pravdu i red“ Nebojše Vukanovića na kojoj se govorilo na temu “Čija je Jahorina?”.

Pored govornika, povjerenika ovog pokreta u Palama prof. dr Saše Kneževića, poslanika u Parlamentu BiH Nenada Grkovića i Nebojše Vukanovića, iznenadni gost na tribini je bio i Nedeljko Elek, predsjednik Nadzornog odbora Olimijskog centra Jahorina, koji je došao sa grupom mladih SNSD-ovaca, i između ostalih i predsjednikom Skupštine opštine Pale Stefanom Stajčićem.

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Red 25.03.2024. 19:03
    Bilo je sramota studente i vrlo neprijatno što su onako upali, šta će, valjda se neće više ponižavati nego kako red nalaže.
  • Generic placeholder image
    Jovo 25.03.2024. 15:48
    dobro si rekao Ekselencijo, studenti, taj predsjednik skupštine još studira
Povezane vijesti
Vaskršnja tucijada u Palama Vaskršnja tucijada u Palama
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    2h 55m
    9
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    23h 4m
    3
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    1h 39m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    17h 52m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    14h 6m
    0