Famos najuspješniji klub u Lukavcu

04.04.2022. 12:27
0
IZVOR: katera.news

Prvenstvo BiH za mlađe pionire i kadete održano je u Lukavcu, a mlade pionirke Džudo kluba „Famos“ osvojile su tri zlatne i jednu bronzanu medalju i tako bile ubjedljivo najbolja ekipa na takmičenju.

- Kadetkinje Famosa bile su na visini zadatka plasiravši se na drugu poziciju, dok su mlađi pioniri uspjeli da se plasiraju među tri najbolje ekipe, rekli su iz ovog kluba za katera.news.

U ukupnom plasmanu pioniri Famosa su osvojili prvo mjesto i pehar za najuspješniju ekipu.

Osvajači zlatnih medalja u konkurenciji pionira su sestre Simanić, Lana Štaka i Nikola Novaković, a Lana Lubura je nakon tri prvenstva Republike Srpske i prvenstva BiH ostala neporažena.

Srebrene medalje osvojili su kadeti Aleksandar Vuković i Andrea Simović, dok su bronzane medalje osvojili Lazar Vujičić, Jovana Bjelica i Lana Bjelica.

Komentari 0
Povezane vijesti
Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Ana Simanić pobjednica evropskog kupa Ana Simanić pobjednica evropskog kupa
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    18h 18m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    19h 2m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    23h 7m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    23h 11m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    8h 38m
    0