FK „Famos“ sutra pred svojom publikom

16.08.2022. 12:14
0
IZVOR: sportdc.net

FK „Famos“ će u trećem kolu po prvi put biti domaćin ove sezone, a u goste mu dolazi zvornička Drina.

Motoristi su motivisani da u premijeri pred svojom publikom pokažu svoje pravo lice i osvoje prve bodove na povratku u prvoligaško društvo.

- Sigurno da je motiv više to što igramo pred našom publikom. Prva prvoligaška utakmica poslije 11 godina u Vojkovićima i vjerujem da će publika doći u velikom broju da nas podrži. Drina je jedna ozbiljna ekipa, prepuna iskustva. Neće nas zavarati to što u prva dva kola imaju samo bod, sigurno da to nije odraz njihovog pravog kvaliteta. Mi smo tek ušli u Prvu ligu i nismo u situaciji da ikome prijetimo, ali mogu obećati da ćemo dati sve od sebe da stignemo do prve pobjede i prvih bodova - rekao je za sportdc.net trener Famosa, Vladimir Drinjak.

On se još jednom osvrnuo i na utakmicu u Prnjavoru koju je Famos odigrao u subotu.

- Mogu biti zadovoljan. Prva utakmica poslije toliko godina u prvoligaškom društvu i mislim da smo ostavili dobar utisak. Imali smo svoje šanse, nismo iskoristili, i onda jedan pad od nekoliko minuta u drugom poluvremenu, primamo dva gola i gubimo utakmicu. Kasnije i veliko nevrijeme, uslovi na ivici regularnosti, pa i nismo mogli nešto konkretnije da učinimo. Čestitke ekipi Ljubića na zasluženoj pobjedi, pokazali su da su jako kvalitetna ekipa, a nama ostaje da se što prije priviknemo na Prvu ligu, sazrijemo u tom smislu i onda neće biti problema – rekao je Drinjak.

Utakmica FK Famos - FK Drina Zvornikigra se sutra od 17 sati u Vojkovićima, a meč sudi Velibor Gigović.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima
U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO) U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
Mladi uređivali teren za odbojku na pijesku i nekropolu stećaka Mladi uređivali teren za odbojku na pijesku i nekropolu stećaka
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    4h 54m
    7
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    3h 50m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    22h 35m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    19h 34m
    0
  • Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Foča-Gacko
    20h 46m
    0