Fustaleri "Željeznice" i "Radnika" igraju za Miloša Božovića

21.03.2022. 21:35
0
IZVOR: sportdc.net

Futsaleri Željeznice i Radnika odigraće sutra u Istočnom Sarajevu svoju utakmicu 16. kola Prve lige Republike Srpske u futsalu.

Utakmica je ovo bez rezultatskog značaja za goste iz Bijeljine koji su od subote i zvanično novi prvaci Republike Srpske tri kola prije kraja, dok je za Željeznicu od ogromne važnosti jer pobjedom povećavaju svoje šanse za opstanak u prvoligaškom društvu.

Iako su u prvom dijelu sezone bili odlični, serija povreda i odsustva sa utakmica donijela je i niz slabih rezultata koje su Željeznicu odvele u nesigurnu zonu i borbu za opstanak.

Utakmica Željeznica - Radnik koja se igra u utorak od 18.00 u dvorani OŠ "Aleksa Šantić" u Vojkovićima imaće i humanitarni karakter, s obzirom na to da je sav prihod od ulaznica po cijeni od 5 KM namijenjen za pomoć u liječenju Miloša Božovića. 

I iz Radnika su se uključili u samu akciju, kako su rekli, i oni će kao klub kupiti određeni broj ulaznica, a na svojoj "Facebook" stranici su, takođe, pozvali sve da se uključe u akciju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
Održan istorijski čas na Novom Zejtinliku za gotovo 250 učenika Održan istorijski čas na Novom Zejtinliku za gotovo 250 učenika
Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
Najčitanije
  • Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
    20h 6m
    0
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    10h 2m
    0
  • Neradni dan u Srpskoj
    21h 53m
    0
  • Veliki uspjeh našeg tenisera Nikole Golijanina
    17h 33m
    0
  • Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope
    20h 53m
    0