Grad bogatiji za jednu djevojčicu

30.03.2020. 08:27
0
IZVOR: Katera

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu, u toku protekla 24 časa, rođena je jedna djevojčica.

Ljekarsku intervenciju zatražilo je 12 pacijenata.

Teritorijalna vatrogasna jedinica, u protekla 24 časa, nije imala intervencija.

Grad je jutros uredno snabdijeven vodom i električnom energijom.

Republici Srpskoj i Federaciji BiH česti su odroni zemlje i kamenja na kolovoz na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina, a na graničnim prelazima nema dužih čekanja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

U toku su radovi na izgradnji MHE Krupac na rijeci Željeznici, zbog čega se saobraćaj na magistralnom putu M-I 111, na dionici Krupac-granica RS (Bogatići), na teritoriji opština Istočna Ilidža i Trnovo, odvija naizmjenično, jednom saobraćajnom trakom, uz postavljenu svjetlosnu signalizaciju (semafore). Radovi su planirani do 30.9.2020. godine.

Na području Republike Srpske zabranjeno je kretanje osobama starijim od 65 godina, a od 20 do 5.00 časova na snazi je potpuna zabrana kretanja.

Ulazak u BiH nije dozvoljen stranim državljanima, a izuzetak su osobe sa boravkom u BiH, lica kojima je potrebno liječenje, te lica koje su u tranzitu kroz BiH bez zadržavanja.

Srbija je zatvorila sve granične prelaze prema BiH, izuzev prelaza Karakaj, Vardište i Rača koji ostaju otvoreni samo za robni saobraćaj.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno oblačno, krajem dana moguća je slaba kiša, na planinama snijeg.
Vjetar će biti slab do umjeren, sjevernog smjera, na jugu slaba bura, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša temperatura vazduha biće od šest do 11, na jugu do 19 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.


Komentari 0
Povezane vijesti
Nestabilno, ponegdje i uz lokalne nepogode Nestabilno, ponegdje i uz lokalne nepogode
Sutra nestabilno uz kišu, lokalno nepogode uz jače pljuskove Sutra nestabilno uz kišu, lokalno nepogode uz jače pljuskove
Grad bogatiji za dvije djevojčice Grad bogatiji za dvije djevojčice
Najčitanije
  • Tijana Bošković u Prebilovcima: Hercegovina je sa mnom gdje god krenem (FOTO)
    20h 11m
    2
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    4h 47m
    0
  • Danas Markovdan
    8h 29m
    0
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    4h 3m
    0
  • Održan istorijski čas na Novom Zejtinliku za gotovo 250 učenika
    2h 43m
    0