Grad jutros bogatiji za jednog dječaka

11.02.2020. 08:46
0
IZVOR: Katera

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u toku protekla 24 časa rođen je jedan dječak.

Ljekarsku intrvenciju zatražilo je 56 pacijenata.

Teritorijalna vatrogasna jedinica u protekla 24 časa nije imala intervencija.

Grad je jutros uredno snabdijeven vodom i električnom energijom.

Saobraćaj se u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po mjestimično mokrim i klizavim kolovozima, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina iz Auto-moto saveza Republike Srpske skreću pažnju na opasnost od odrona zemlje i kamenja na kolovoz.

Iz AMS vozačima savjetuju maksimalno opreznu vožnju, prilagođenu stanju i uslovima na putu, uz obavezno posjedovanje zimske opreme.

U toku je izgradnja MHE Krupac na rijeci Željeznici, zbog čega se saobraćaj na dionici magistralnog puta Krupac-Bogatići, na području opština Istočna Ilidža i Trnovo odvija naizmjenično, jednom trakom, uz semafore.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati pretežno oblačno vrijeme uz prolaznu kišu na sjeveru zemlje, ali i dalje toplo uz temperaturu od 10 do 15 stepeni Celzijusovih.
U centralnom pojasu i na sjeverozapadu očekuje promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i suvo, na zapadu i sjeveru toplo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prema večeri i u noći raslojavanje oblačnosti u većini predjela uz suvo vrijeme.

Jedino na istoku uz rijeku Drinu moguća je po koja pahulja na planinama, a kratkotrajna kiša ili ledena kiša u kotlinama.

Duvaće slab do umjeren jugozapadni vjetar, a prije podne mogući su povremeno jaki udari vjetra, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha biće od 10 do 15, na sjeveru i zapadu i stepen dva više, a na planinama od tri stepeba Celzijusova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Povećana opasnost od odrona, magla u kotlinama Povećana opasnost od odrona, magla u kotlinama
Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Najčitanije
  • Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
    16h 10m
    1
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    18h 1m
    0
  • Život ga nije mazio: Bratić postao inženjer elektrotehnike sa 23 godine
    17h 48m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    9h 14m
    0
  • Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
    11h 56m
    0