Humanitarna akcija za liječenje malenog dječaka Stefana Novakovića

27.07.2020. 20:28
0
IZVOR: Katera

Opštinski odbor Crvenog krsta Istočne Ilidže organizovaće sutra konferenciju za novinare povodom humanitarne akcije za liječenje malenog dječaka Stefana Novakovića, najavljeno je iz ove organizacije.

Dječak Stefan Novaković iz Istočnog Sarajeva boluje od Opstoklonusa mioklonusa koji je izazvan neuroblastonom, tumorom koji se nalazi na kičmenoj moždini.

Ovu strašnu dijagnozu Stefanovi roditelji su saznali nakon više od godinu dana pogrešnog liječenja, saopštila je Stefanova majka na „Fejsbuk“ stranici „Pomozimo Stefanu“.

Borba za njegovo zdravlje mora biti nastavljena na nekoj od inostranih klinika, za šta su potrebna finansijska sredstva.

Na konferenciji za novinare, koja će biti održana u 9.00 časova u prostorijama Crvenog krsta Istočne Ilidže, obratiće se Stefanovi roditelji i predsjednik Crvenog krsta Ranko Skakavac.

Za pomoć u liječenju Stefana Novakovića otvoren je namjenski žiro račun 567-483-59001266-89 na ime Novaković Slađana (Sberbanka a.d. Banja Luka)

Komentari 0
Povezane vijesti
Humanitarno veče za Milana Madžgalja u Palama Humanitarno veče za Milana Madžgalja u Palama
Demobilisani borac Milenko Jovović iz Pala živi na rubu egzistencije, zaboravljen (VIDEO) Demobilisani borac Milenko Jovović iz Pala živi na rubu egzistencije, zaboravljen (VIDEO)
Kada se krvarilo, a niotkuda pomoći – ko je pritekao? Kada se krvarilo, a niotkuda pomoći – ko je pritekao?
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    22h 0m
    0
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    3h 35m
    0
  • Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi
    20h 9m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    8h 50m
    0
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    6h 36m
    0