Igor Vračar bronzani na Evropa kupu

21.06.2021. 09:33
0
IZVOR: Katera

Protekli vikend je na Ilidži održan Evropa kup za juniore na kojem je učestvovalo preko 350 takmičara iz 27 zemalja regiona.

Igor Vračar, donedavno član udo kluba „Famos“,  a sada član udo kluba „Kinezis iz Niša i reprezentativac Srbije, osvojio je bronzanu medalju i tako još jednom potvrdio visoku klasu i na međunarodnom nivou.

Nakon poraza u prvom kolu od Poljaka Sordula i pobjede u repesažu nad Hrvatom Racom Vačas se sastao sa odličnim Turčinom Ertugom kojeg je savladao nakon iscrpljujuće borbe koja je trajala punih devet minuta .

Nakon četiri mjeseca pauze koju je imao zbog povrede koljena  ovo su prvi bodovi na ranking listi koji će Igoru obezbijediti bolju startnu poziciju na Evropskom prvenstvu.

Na ovom izuzetno jakom takmičenju učestvovali su "Famosovi" kadetski šampioni Igor Bjelica i Boris Ristović.

- S obzirom na to da su se takmičili sa znatno starijim od sebe sem velikog iskustva koje su stekli samim učešćem, nismo mogli da računamo na medalje – rekli su iz ovog kluba za Kateru.

Komentari 0
Povezane vijesti
Juniori i stariji pioniri „Famosa“ sveukupni pobjednici juniorskog prvenstva BiH Juniori i stariji pioniri „Famosa“ sveukupni pobjednici juniorskog prvenstva BiH
„Famos“ ponovo najuspješniji klub iz Republike Srpske na državnom prvenstvu „Famos“ ponovo najuspješniji klub iz Republike Srpske na državnom prvenstvu
Majdov i Vračar sa Srbijom osvojili bronzu na Evropskom prvenstvu Majdov i Vračar sa Srbijom osvojili bronzu na Evropskom prvenstvu
Najčitanije
  • U toku uviđaj u stanu gdje su pronađena tijela žene i dvoje djece
    17h 40m
    0
  • Dušanov zakonik danas puni 675 godina
    3h 39m
    1
  • Maturantima po 100 KM od Opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    22h 2m
    4
  • U saobraćajnoj nezgodi na putu Podromanija - Sumbulovac teško povrijeđeno dijete
    2h 46m
    0
  • Nagrađeni pobjednici konkursa povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade
    22h 27m
    0