Inicijativa za pokretanje futsal reprezentacije Republike Srpske

24.11.2021. 21:04
0
IZVOR: Katera

Klub malog fudbala (KMF) "Jahorina" iz Pala podnio je inicijativu Fudbalskom savezu Republike Srpske za pokretanjem futsal reprezentacije Republike Srpske.

U dopisu FS Republike Srpske, KMF "Jahorina" naveo je da ideja o pokretanju reprezentacije Srpske u futsalu živi već duže vrijeme među ljubiteljima futsala u Srpskoj, te da bi konačno trebalo pokrenuti ovo pitanje od "mrtvog slova na papiru".

- Već duži vremenski period postoji ideja predstavnika futsal klubova iz Republike Srpske za osnivanjem futsal reprezentacije Republike Srpske, koja bi okupljala najperspektivnije igrače iz klubova širom Republike Srpske. Ovim putem vas molimo da tu inicijativu pokrenete na najvišim organima FSRS i tako priču oko osnivanja reprezentacije Republike Srpske pokrenete sa "mrtve tačke na papiru" - naveli su iz KMF "Jahorina" Pale.

Slika

Foto: KMF "Jahorina"

Komentari 0
Povezane vijesti
Dani sjećanja: „Jugoslovenstvo, ideja koja je Srbe koštala milionskih žrtava“ Dani sjećanja: „Jugoslovenstvo, ideja koja je Srbe koštala milionskih žrtava“
U nedjelju promocija knjige "Srpsko srce Johanovo" u Palama U nedjelju promocija knjige "Srpsko srce Johanovo" u Palama
Humanitarna premijera filma „Ljubav Tvoja i neposlušnost moja“ u Palama Humanitarna premijera filma „Ljubav Tvoja i neposlušnost moja“ u Palama
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    14h 9m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    12h 23m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    10h 13m
    0
  • Republika Srpska dobila novi Izborni zakon
    13h 28m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    8h 11m
    0