Istočna Ilidža: Radni sastanak sa predstavnicima preduzeća ViK Istočno Sarajevo

30.04.2021. 10:12
0
IZVOR: istocnailidza.net

U prostorijama Opštine Istočna Ilidža u srijedu, 28. aprila, održan je radni sastanak načelnika ove opštine Marinka Božovića sa predstavnicima preduzeća KP Vodovod i kanalizacija Istočno Sarajevo.

Na sastanku je razgovarano o budućoj saradnji na realizaciji bitnih projekata iz oblasti vodosnabdijevanja i razvoja kanalizacione mreže, te je dogovoren i način rješavanja problema fekalnog kolektora na Dobrinji 4, saopšteno je iz ove opštine.

Takođe, razgovarano je o vodosnabdijevanju visinskog dijela opštine Istočna Ilidža, Gornji Kotorac na izgradnji pumpe, kao i na vodosnabdijevanju Ulice Vasilja Grđića.

Pored pomenutih projekata neće biti izostavljeni ni projekti  poput priključenja ambulante u Kasindolu na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, te ulazak vodovodne mreže u poslovnu zonu Muljište.

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital! Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Dogovoreno da JKP „Sveti Marko“ vrši naplatu za održavanje Gradskog groblja „Crkvice“ Dogovoreno da JKP „Sveti Marko“ vrši naplatu za održavanje Gradskog groblja „Crkvice“
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    19h 56m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    5h 29m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    20h 6m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    5h 35m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    5h 33m
    0