Istočno Sarajevo: Uhapšeni osumnjičeni za prebijanje sa smrtnim ishodom

07.04.2021. 14:57
0
IZVOR: Katera

Lica inicijala S. O. i A.Č. lišeni su slobode na području Kantona Sarajevo zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Teška tjelesna povreda“ uslijed koje je nastupila smrt lica.

Lica se sumnjiče da su 5. aprila ove godine na području opštine Istočno Novo Sarajevo nanijeli teške tjelesne povrede licu P.M, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Istoga dana oko 21,25 časova Policijska stanica Istočno Novo Sarajevo je obaviještena da je pronađeno beživotno tijelo lica P.M. na adresi stanovanja, te je odmah po zaprimanju prijave obezbjeđeno lice mjesta do dolaska uviđajne ekipe, navodi se u saopštenju PU Istočno Sarajevo.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog Javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu koji je nakon izvršenog uviđaja naložio obdukciju.

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo su brzom intervencijom sutradan, 6. aprila, g identifikovali izvršioce navedenog djela, te su lica S.O. i A.Č. lišeni slobode.

Oni će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predati tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu
Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
U ponedjeljak obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade U ponedjeljak obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    18h 39m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    18h 46m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    15h 28m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    10h 6m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    10h 38m
    0