Izbjegavati porodična okupljanja i grupne odlaske na izletišta

21.03.2020. 13:03
0
IZVOR: gradistocnosarajevo.com

Rukovodstvo Gradske uprave Istočnog Sarajeva uputilo je apel građanima Istočnog Sarajava da se pridržavaju uputstava nadležnih institucija i službi, da ograniče kretanje, da tokom vikenda izbjegavaju grupne odlaske na izletišta.

-Svjesni ozbiljnosti trenutka u kome se nalazimo, pozivamo građane da poštuju preporuke i instrukcije nadležnih organa koje svakodnevno dobijaju putem medija, te da izbjegavaju veća porodična okupljanja i grupne odlaske u prirodu. Građane starije životne dobi molimo da ovih dana vrijeme provode u svojim kućama i stanovima, a ostale pozivamo da pokažu solidarnost i, u skladu sa propisima i mjerama zaštite, pomognu starijim sugrađanima prilikom nabavke potrebnih namirnica- poručeno je iz Gradske uprave.

-Izražavamo zahvalnost načelnicima gradskih opština i njihovim saradnicima, koji su pokazali visok stepen odgovornosti i organizovanosti u aktuelnoj situaciji. Posebnu zahvalnost dugujemo zdravstvenim radnicima, farmaceutima, novinarima i zaposlenim u medijskim kućama, pripadnicima Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo, komunalnim policajcima, trgovcima, radnicima koji, zbog posla koji obavljaju, imaju obavezu da dolaze na radno mjesto, dakle, svima onima, bez čijeg angažmana život u našem gradu ne bi mogao da funkcioniše- navode iz Gradske uprave.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Košarkaši „Slavije“ u nedjelju dočekuju „Posušje“ Košarkaši „Slavije“ u nedjelju dočekuju „Posušje“
Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    18h 6m
    9
  • Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
    18h 20m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    18h 12m
    0
  • Danas Lazareva subota i Vrbica
    20h 37m
    0
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    9h 1m
    0