Izvještaj zbog zloupotrebe službenog položaja

07.02.2020. 10:13
0
IZVOR: Srna

Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnesen je izvještaj protiv dva lica o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja.

Lice čiji su inicijali M.. osumnjičeno je da je oštećeno lice navelo da potpiše ugovor o kreditu od 7.000 KM, koji je odobrilo lice S.Š, pri čemu je dokumentacija za kreditno zaduženje bila nepotpuna i neistinita, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Osumnjičeni nisu isplatili novac oštećenom licu.

Izvještaj su juče podnijeli pripadnici Policijske uprave Trebinje.

Policijska uprava Trebinje je u prošloj godini evidentirala 49 krivičnih djela iz
oblasti privrednog kriminaliteta za koja je osumnjičeno 35 lica, dok je u ovoj godini evidentiralo jedno krivično djelo za koje je osumnjičeno jedno lice.



Komentari 0
Povezane vijesti
Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole
Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupjela (FOTO) Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupj...
Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO) Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO)
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    16h 44m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    21h 17m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    18h 51m
    2
  • Nije prihvaćen veto na Izborni zakon i Zakon o referendumu
    20h 19m
    0
  • Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
    19h 57m
    0