Janis Sferopulos odredio 12 igrača za Kup Radivoja Koraća

13.02.2024. 18:00
0
IZVOR: Tanjug

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je danas spisak od 12 igrača koji će “crveno-bijele” predstavljati na predstojećem Kupu Radivoja Koraća u Nišu.

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos odlučio je da u Niš povede Branka Lazića, Miloša Teodosića, Dejana Davidovca, Luku Mitrovića, Dalibora Ilića i Nemanju Nedovića.

Iz juniorske ekipe Crvene zvezde prvom timu će se priključiti Andrej Lučić, Andreja Kostić i Stefan Marjanović. U Beogradu će ostati Džavante Smart i Fredi Gilespi, dok će se Majk Tobi priključiti selekciji Slovenije u mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. godine.

Četvrtfinalni mečevi Kupa Radivoja Koraća na programu su 14. i 15. februara od 17 i 20 sati. U srijedu, 14. februara od 17 časova igraće Borac - Čačak 94, a tri sata kasnije sastaće se Crvena zvezda i FMP Železnik. Pobjednici tih duela činiće prvi polufinalni par.

U četvrtak, 15. februara od 17 sati sastaće se Mega i Vojvodina, a tri časa kasnije igraće Partizan i Hercegovac iz Gajdobre.

Pobjednici tih duela činiće drugi polufinalni par.

Polufinala će biti odigrana u petak, 16. februara od 17 i 21 čas, dok je finale zakazano za subotu, 17. februara od 21 sat.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sukob Lazarevića i Nanelija, oba kluba traže reakciju Sukob Lazarevića i Nanelija, oba kluba traže reakciju
Košarkaši Crvene zvezde na današnji dan pre 50 godina osvojili Kup kupova Košarkaši Crvene zvezde na današnji dan pre 50 godina osvojili Kup kupova
Crveno-bijeli ponovo "bacili oko" na Kalinića Crveno-bijeli ponovo "bacili oko" na Kalinića
Najčitanije
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    10h 34m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    10h 40m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    10h 38m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    9h 29m
    0
  • Zatvorena likovna kolonija mladih talenata
    23h 56m
    0