Javni konkurs za prijavu fizičkih i pravnih lica za vršenje tehničkog pregleda objekata

10.03.2022. 10:13
0
IZVOR: Katera

Na osnovu člana 142. stav 7. Zakona o uređenju prostora („Službeni glasnik Republike Srpske“ broj: 40/13, 106/15, 3/16 i 84/19 ), člana 7. stav 2. i 3. Pravilnika o vršenju tehničkog pregleda objekata i izdavanju odobrenja za upotrebu i osmatranju tla i objekata u toku građenja i upotrebe („Službeni glasnik Republike Srpske„ broj: 100/13, 52/20), Pravilnika o načinu formiranja Komisije za tehnički prijem objekata na području opštine Istočna Ilidža broj: 01-023-150/22 od 4. 3. 2022. godine Načelnik opštine raspisuje:

                                                                 JAVNI KONKURS

Za prijavu fizičkih i pravnih lica za vršenje tehničkog pregleda objekata

I

Pozivaju se zainteresovana pravna i fizička lica da podnesu prijave za učešće u radu komisije za tehnički pregled objekata izgrađenih na području opštine Istočna Ilidža i to iz sledećih oblasti i struka:

– arhitekture, građevinarstva, elektrotehnike, mašinstva, saobraćaja, tehnologije i kontrole sanitarnih uređaja

II

Na javni konkurs mogu se prijaviti pravna i fizička lica odgovarajućih struka iprofila, koja ispunjavaju uslove iz člana 142. Zakona o uređenju prostora i građenju („Sl. glasnik RS“ broj: 40/13, 106/15 i 84/19), odnosno koja u skladu sa Zakonom posjeduju licencu za reviziju ili izradu tehničke dokumentacije, ili izvođenje radova koji su predmet tehničkog pregleda.

III

Uz prijavu na javni konkurs neophodno je navesti tačnu adresu i opštinu stanovanja (sjedišta, broj telefona mobitel, fiksni, faks) naziv poslovne banke i broj transakcionog računa, JMB za fizičko lice i JIB za pravna lica te priložiti sljedeću dokumentaciju:

1. licencu izdatu od strane Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske (za pravna i fizička lica).

2. rješenje o registraciji za navedenu djelatnost kod nadležnog organa uprave (za fizička lica)

IV

Prijave sa navedenim dokumentima dostaviti u roku od 15 dana od dana objavljivanja javnog konkursa na adresu: Opština Istočna Ilidža ul. Vojvode Radomira Putnika br 2 Istočna Ilidža, sa naznakom: „Javni konkurs za tehnički pregled“ – „ne otvaraj“

Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane. Sve informacije mogu se dobiti u Odjeljenju za prostorno uređenje i ekologiju na tel: 057 317 193.

Komentari 0
Povezane vijesti
Konkurs za srednjoškolce povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade Konkurs za srednjoškolce povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade
Opština Istočna Ilidža podržala odlazak studenata Elektrotehničkog fakulteta UIS na "Elektrijadu" Opština Istočna Ilidža podržala odlazak studenata Elektrotehničkog fakulteta UIS na "Elektr...
U subotu podjela sjemenskih paketa U subotu podjela sjemenskih paketa
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    18h 39m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    16h 8m
    0
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    10h 22m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    15h 26m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    6h 34m
    0