Jolović: Srbi pokazuju najveću snagu kada su ugroženi

19.02.2020. 20:26
0
IZVOR: Srna

Ratni komandant specijalne elitne jedinice Vojske Republike Srpske "Vukovi sa Drine" Milan Jolović Legenda ocijenio je da je srpski narod kroz istoriju pokazao najveću snagu i jedinstvo kada je bio najugroženiji.

-Nažalost, ono što smo branili 1992. godine, a to su vjekovna srpska ognjišta, moraćemo braniti ne samo danas i sutra, već sve dok postojimo. Napadi neće prestajati jer je riječ o uigranom scenariju otimanja, zastrašivanja i protjerivanja Srba sa ovih prostora- izjavio je Jolović Srni.

On je naglasio da to upravo pokazuje odluka kvazi Ustavnog suda BiH o knjiženju na BiH poljoprivrednog zemljišta u Republici Srpskoj.

-Neka nam ogledalo budu naša braća u Crnoj Gori koja su dala primjer cijelom svijetu kako se na miran način jedinstveno brane svetinje- poručio je Jolović.

On je ocijenio da se samo takvim jedinstvom može oduprijeti svim nelegalnim i antidejtonskim odlukama i pokušajima ugrožavanja Republike Srpske.

-U ovom momentu naša najveća svetinja je Republika Srpska- istakao je Jolović.

Komentari 0
Povezane vijesti
Junački sinovi Srpske Ilidže odbranili svoja ognjišta (FOTO) Junački sinovi Srpske Ilidže odbranili svoja ognjišta (FOTO)
Služen pomen poginulim borcima Vojske Republike Srpske Služen pomen poginulim borcima Vojske Republike Srpske
Kako je dvadesetogodišnjakinja postala simbol Garde Republike Srpske Kako je dvadesetogodišnjakinja postala simbol Garde Republike Srpske
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    6h 48m
    0
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    6h 12m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    4h 27m
    10
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    20h 56m
    1
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    6h 6m
    0