Karatisti "Glasinca" osvojili 12 medalja na turniru u Zvorniku

31.10.2021. 12:11
0
IZVOR: SRNA

Karatisti sokolačkog "Glasinca" osvojili su ukupno 12 medalja na Međunarodnom karate turniru "Zvornik open" na kome je čestovalo 350 tamičara iz 30 klubova iz Srbije, Federacije BiH i Republike Srpske.

- U disciplini kate u svojim kategorijama na jučerašnjem takmičenju zlatnu medalju osvojila je Anja Koprivica, srebrenu Milica Mirović, dok su se bronzanim odličjem okitili Božica Gunjević, Dušan Ostojić i David Plakalović - rekao je Srni trener ovog kluba Miodrag Borovčanin.

U disciplini borbe zlatne medalja za "Glasinac" su osvojili Sofija Tošić, Pavle Petrušić i Kristijan Grujić u svojim kategorijama.

Srebrne medalje u borbama pripale su Kristini Borovčanin i Đorđu Petrušiću, a bronzane Stefanu Janjušu i Mariji Đurković.

Trener Borovčanin je izrazio zadovoljstvo što su karatisti "Glasinca" na prvom velikom takmičenju nakon "pandemijske pauze" pokazali da se trud na treninzima isplatio i da sa radom može mnogo postići.

On je istakao da su troje mladih osvajača bronzanih medalja u disciplini kate prvi put nastupili na nekom takmičenju, te da je kao trener izuzetno ponosan na njihov uspjeh.

Međunarodni karate turnir "Zvornik open 2021" održan je juče u organizaciji Karate kluba "Sensei".

Komentari 0
Povezane vijesti
Zekićeva srebrna, Lalović bronzani na evropskom kupu u Sarajevu Zekićeva srebrna, Lalović bronzani na evropskom kupu u Sarajevu
Sara Ćirković ide po novu medalju Sara Ćirković ide po novu medalju
Natalija Sulaver osvojila zlatnu medalju u Banjaluci Natalija Sulaver osvojila zlatnu medalju u Banjaluci
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    21h 52m
    9
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    12h 47m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    21h 58m
    0
  • Mladi guslar Lazar čuva tradiciju i narodne običaje
    11h 36m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    14h 13m
    0