Koga smatrate odgovornim za sve veće gužve i redove ispred kovid ambulanti u našem gradu?

28.10.2020. 12:32
0
IZVOR: Katera

Postaje nam jasno da virus korona neće spontano nestati, već će, bar za dogledno vrijeme, opstajati kao dio naše životne zajednice.

Od marta do danas, razne mjere su donošene sa ciljem suzbijanja zaraze, ali su se primjenjivale selektivno i u smanjenom obimu, što nije davalo očekivani rezultat. Neki građani su bili odgovorniji, neki manje odgovorni, ali većina sumnja u ispravnost odluka koje su donosili krizni štabovi. Špekuliše se da je vrijeme da se donese odluka da Krizni štab bude zamijenjen Zakonom predviđenom Republičkom stručnom komisijom za zaštitu stanovništva od zaraznih bolesti.

Svima je jasno da smo ušli u treći talas ove zaraze, a očekuje nas duga i vjerovatno hladna zima. Na ulicama ispred kovid ambulanti u našem gradu je sve veći broj zabrinutih građana koji čekaju u redovima. Ko god je bio u takvom redu potvrdiće da građani gube strpljenje usljed neizvjesnosti i smrzavajući se na ulicama. Očigledno je neko u sistemu zakazao i nije nas dobro pripremio i organizovao za period koji dolazi.

Katera vas pita:

Komentari 0
Povezane vijesti
Anketa: Da li biste podržali otvaranje rudnika litijuma u vašem okruženju? Anketa: Da li biste podržali otvaranje rudnika litijuma u vašem okruženju?
Anketa: Kako obuzdati sve češće nacionalne tenzije i provokacije prema Srbima u našem gradu? Anketa: Kako obuzdati sve češće nacionalne tenzije i provokacije prema Srbima u našem gradu?
Anketa: Ko ima najviše koristi od povećanja minimalca sa 700 na 900 KM? Anketa: Ko ima najviše koristi od povećanja minimalca sa 700 na 900 KM?
Najčitanije
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    16h 56m
    0
  • Mladi guslar Lazar čuva tradiciju i narodne običaje
    15h 45m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    18h 22m
    0
  • Drama u Madridu: Nadal izgubio živce, svađao se sa sudijom (VIDEO)
    18h 27m
    0
  • Sara Ćirković šampionka Evrope: Presrećna sam i preponosna
    17h 55m
    0