Kompanija m:tel ulaže u bezbjednost i efikasnost zaposlenih

22.12.2022. 14:43
0
IZVOR: katera.news

Kompanija m:tel, pored ulaganja u opremu i servise za najbolje korisničko iskustvo, ove godine s naročitom pažnjom i posvećenošću ulaže u svoje zaposlene, odnosno stvaranje što boljih uslova rada i obezbjeđivanja neophodnih sredstava i opreme za rad.

Jelena Trivan, generalna direktorka kompanije m:tel je, danas u Banjaluci, uručila ključeve novih 18 vozila kolegama iz deset organizacionih cjelina ove kompanije. Kako je istakla, važno je da kolege koje rade na terenu imaju sigurna i dobra vozila, kako bi posao mogli da obavljaju bezbjedno, što je i najvažnije, te efikasno i kvalitetno.

Kako ističu iz ove kompanije, novi menadžment je od momenta kada je preuzeo dužnost, uložio velika sredstva u obezbjeđivanju što boljih uslova rada za zaposlene, bez obzira na lokaciju na kojoj oni rade.

Komentari 0
Povezane vijesti
Savremene učionice i video-nadzor – donacija kompanije m:tel Savremene učionice i video-nadzor – donacija kompanije m:tel
HBO Max postao je Max– uživajte u najboljim sadržajima putem m:tel-a HBO Max postao je Max– uživajte u najboljim sadržajima putem m:tel-a
M:tel na najvišem stepenu likvidnosti od osnivanja M:tel na najvišem stepenu likvidnosti od osnivanja
Najčitanije
 • Apel građanima u Istočnom Sarajevu: Čuvajte se zmija!
  9h 34m
  3
 • Priča o mrtvoj dragoj – Lenka Dunđerski i Laza Kostić
  14h 48m
  0
 • Sutra prekid električne energije u Istočnoj Ilidži
  5h 19m
  1
 • Brat ministra BiH Vojina Mijatovića nasmrt pretučen u Beogradu
  13h 37m
  0
 • Milica Borovčanin učenik generacije SŠC „Vasilije Ostroški“
  11h 16m
  4