Kroz inicijativu "I ti učestvuješ" kreirajte budžet opštine Istočno Novo Sarajevo

08.09.2021. 19:02
0
IZVOR: SRNA

Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo od danas pokreće inicijativu "I ti učestvuješ" s ciljem većeg uključivanja stanovništva u kreiranje budžeta ove lokalne zajednice.

Načelnik Jovan Katić rekao je da opština, radi kvalitetnog planiranja raspodjele budžetskih sredstava za 2022. godinu i realizacije neophodnih projekata, pokreće ovu inicijativu da bi čula prijedloge i sugestije građana za buduće radove, te je pozvao stanovnike da to i učine.

- Trudom i radom zajedno težimo ka ispunjenju vizije Istočnog Novog Sarajeva kao najpoželjnijeg mjesta za život - poručio je Katić.

Konkretne prijedloge, sa detaljnim podacima o ideji, lokaciji i neophodnim korekcijama moguće je dostaviti na protokol opštine, poštom ili na adresu elektronske pošte info@opstinains.net najkasnije do 8. oktobra do 15.00 časova. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    3h 45m
    9
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    23h 54m
    3
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    2h 29m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    18h 42m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    14h 56m
    0