Kuće poplavljene, blokiran put prema Kalesiji

10.06.2023. 22:07
0
IZVOR: srna.rs

Na području opštine Sapna u Tuzlanskom kantonu, poslije jakog nevremna, kiša je prestala da pada, ali je u prekidu putna komunikacija sa Kalesijom, dok je bujica odnijela dva automobila koja su bila parkirana pored puta, rekao je Mirzet Halilović iz Civilne zaštite Sapna.

Jaki pljuskovi prouzrokovali su velike probleme u Sapni u poslijepodnevnim satima, a Halilović je naveo da su ekipe Civilne zaštite na terenu.

- Izlila se rijeka Munjača i zaplavila nam putnu komunikaciju. U prekidu je putna komunikacija sa Kalesijom - izjavio je Halilović za portal "Avaza".

Voda je odnijela i dva vozila koja su bila parkirana pored puta.

- Zaplavljen je jedan stambeni objekat, radi se na raščišćavanju i uspostavljanju putne komunikacije. Kiša je prestala, vodostaj opada - dodao je Halilović. 

Komentari 0
Povezane vijesti
U nedjelju molitveni pomen sahranjenim na groblju Rezakovina kod Visokog U nedjelju molitveni pomen sahranjenim na groblju Rezakovina kod Visokog
Sjećanje na katastrofalne poplave koje su pogodile Srpsku, Srbiju i FBiH Sjećanje na katastrofalne poplave koje su pogodile Srpsku, Srbiju i FBiH
U poplavama poginulo najmanje 50 ljudi U poplavama poginulo najmanje 50 ljudi
Najčitanije
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    22h 53m
    1
  • Partizan mijenja ime!
    15h 35m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    20h 8m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    17h 42m
    2
  • Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić
    23h 27m
    3