Lišen slobode zbog krijumčarenja ljudi

09.08.2019. 10:24
0
IZVOR: is-radio.com

Na zahtjev Policijske stanice Trnovo, dana 07.08.2019. godine, policijski službenici Policijske stanice Bihać lišili su slobode lice B.E (1989) iz Bihaća, te isto narednog dana predali PS Trnovo zbog sumnje da je izvršio krivično djelo „Krijumčarenje ljudi“.

Lice se sumnjiči da se dana 05.08.2019. godine u mjestu Širokari, opština Trnovo oglušio o zakonito izdatu naredbu policijskog službenika da zaustavi vozilo jer je u istom prevozio lica koja su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušla iz susjednih zemalja, a potom navedenim licima rekao da napuste vozilo i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Policijski službenici PS Trnovo pronašli su šest lica koja su za sebe dala podatke da su iz Eritreje, te su obilaskom terena pronašli vozilo za koje su utvrdili da je istim upravljalo pomenuto lice.

O svemu obaviješten tužilac Tužilaštva BiH, izvršen je uviđaj, te uz saglasnost tužioca Tužilaštva BiH, a na osnovu naredbe Suda BiH, izvršen je pretres putničkog autobomila.

Tužilac Tužilaštva BiH je naložio da se lica predaju Ministarstvu bezbjednosti BiH, Službi za poslove sa strancima, na dalje postupanje, a nakon dokumentovanja predmeta protiv lica B.E. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Krijumčarenje ljudi“.

Komentari 0
Povezane vijesti
Policija traži ko je zapalio "tuarega" na Palama Policija traži ko je zapalio "tuarega" na Palama
Intenzivna potraga za nestalim Alijom Selimbašićem sa Sokoca Intenzivna potraga za nestalim Alijom Selimbašićem sa Sokoca
Istočna Ilidža: Lice lišeno slobode zbog posjedovanja droge Istočna Ilidža: Lice lišeno slobode zbog posjedovanja droge
Najčitanije
  • Slani mafini
    7h 54m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    9h 49m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    23h 54m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    7h 43m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    20h 52m
    3